Worms 3D

A világhírű kukacos játék legújabb részében immár teljes 3D-ben játszhatunk.
Típus: Akció, Worms

70 milliónál jár a Worms-sorozat

Hétfőn lesz húszéves a Worms-sorozat, amihez egy szép eladási, illetve letöltési számot is össze tudott hozni a kiadó-fejlesztőcsapat: eddig több mint 70 millió alkalommal vettünk vagy töltöttünk le Worms-játékot.

GDC 2013: PlayStation Vitára költözik a Worms

A Game Developers Conference vezérplatformja eddig a PlayStation 4 és a PlayStation Vita, csak úgy záporoznak a bejelentések a két konzolra - tegyük hozzá rögtön, hogy a Sonynak szüksége is van rájuk.

Végre iPhone-ra is elérhető a Worms

Sok régi nagy klasszikus jelent már meg iPhone-ra, ám a Worms-t mindig is hiányoltuk a felhozatalból. Nos, így váljon valóra minden kívánságunk!

220 millió dollárral csökkenti kiadásait a THQ

Eleinte rosszmájú találgatásoknak titulálták a THQ csődjéről szóló híreket, mára azonban bizonyos, hogy a kaliforniai csapatnak össze kell húzni a nadrágszíjat.

Elemzők szerint csődbe mehet a THQ is

Elemzők szerint a THQ-nak 50 százaléka esélye van a túlélésre, máskülönben ő lehet a Midway után a következő nagynevű a cég, amely csődbe megy.

Worms 3D Bemutató

Anno, a Commodore 64 megjelenése utáni egy-két évben még elég kevés több játékosos anyag volt a gépre, csoportos összeröffenések alkalmával ezért általában csak az 1984-es Pitstop II-t (az első részben nem volt osztott képernyős multiplayer mód), az 1983-as Wizard of Wort és a szintén 1983-as Artillery Duelt nyúztuk ezerrel.

Worms 3D Előzetes

Talán senkinek sem kell bemutatni a gerilla kukacokat, akik vicces beszólások közepette küldik fajtársaikat a másvilágra.