Hextech Mayhem: A League of Legends Story Mobil, PC, SW

Ritmusjáték robbanásokkal.
1704532572

Arcane - befutott a második évad első teasere

A League of Legends univerzumában játszódó animációs sorozat hatalmas sikerrel robbant be 2021 őszén, a rajongók pedig azóta is várják a folytatást. Idén ezt végre megkapjuk, már egy rövid kedvcsinálót is bedobott a Netflix.
1649833500

Nincs rá biztosíték, hogy elkészül a Riot MMO-ja

Már egy ideje biztosan tudjuk, hogy a szárnyait egyre szélesebbre táró Riot Games egy MMORPG-t is készít a League of Legends univerzumában, a játék vezető producere szerint azonban nem biztos, hogy a projekt napvilágot lát majd.
1647597600

A Riot bevásárolta magát az Arcane alkotóiba

Bár sok részletet nem ismerünk az üzlettel kapcsolatban, a Riot Games bevásárolta magát az Arcane című animációs sorozatot jegyző Fortiche-ba. Így még szorosabb kapcsolatot ápolhat a két cég.
1644422848

Hextech Mayhem: A League of Legends Story teszt

Egy újabb League of Legends-címmel lettünk gazdagabbak, ezúttal a robbanószerek nagy szakértője, Ziggs vezet körbe Piltóverben - méghozzá egy autoscroller ritmusjáték formájában.
1637499600

Az Arcane második évadát is berendelték

A Netflixre befutó Arcane-nek hála alaposabban is betekinthettünk olyan League of Legends-karakterek múltjába, mint Jinx és Vi. Az első évad tegnap véget ért, de második etapra már biztos, hogy vissza fognak térni.
1636959600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem lesz már túl sok sűrű hetünk ebben az évben a játékmegjelenések szempontjából, de az elkövetkező napokat alaposan megnyomják a kiadók és fejlesztőcsapatok. Lássuk a heti termést!
1636542000

Hextech Mayhem - ritmusjáték a LoL világában

Újabb League of Legends-játék készül a Riot Forge konyháján, ezúttal azonban egy mobilokat is megcélzó ritmusjátékról van szó. A Hextech Mayhemben a bombák és gránátok karmestere, Ziggs vezényli a szimfóniát.