A Riot bevásárolta magát az Arcane alkotóiba

  • Írta: fojesz
  • 2022. március 18.
  • Biznisz
Link másolása
Bár sok részletet nem ismerünk az üzlettel kapcsolatban, a Riot Games bevásárolta magát az Arcane című animációs sorozatot jegyző Fortiche-ba. Így még szorosabb kapcsolatot ápolhat a két cég.

Nagyszerűen sikerült a League of Legends alapján készült animációs sorozat, az Arcane, amely még azok számára is fogyasztható volt, akik amúgy nem ismerik a MOBA-t. Erről árulkodik, hogy a Netflix már a második évadot is berendelte, a League of Legends mögött álló Riot Games pedig a minap bejelentette, hogy bevásárolta magát az adaptációt készítő Fortiche-ba.

Túl sok konkrétumot nem tudtunk meg az üzletről, de a sajtóközlemény szerint "jelentős befektetésről" van szó, és a párizsi stúdió igazgatótanácsában ezt követően két Riot-delegált is ülni fog. A Fortiche az ígéretek szerint függetlenül működhet tovább, de így még szorosabb kapcsolatot ápolhat a Riottal "az elkövetkező évtizedekben". A bejelentés alapján egyébként más közös projektje is készül a feleknek, de ezekről még nem osztottak meg részleteket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...