Lawn Mowing Simulator PC, PS4, PS5, XSX

Virtuális fűnyírás vár ránk az Epic Games Store legújabb ingyenes játékában

A szoba hűvöséből még a fűnyírás is kényelmesebb. Ezen a héten a Lawn Mowing Simulatort zsákolhatjuk be az Epic Games Store-ból.

Világháború és üzletvezetés közül választhatunk az Epic heti ajándékaival

Menetrend szerint megérkeztek az Epic Games Store aktuális ajándékai. A Tannenberggel az I. világháború viszontagságait élhetjük át, míg a Shop Titansben egy másik ütközetben találjuk magunkat – a fantasy boltosokéban.

PlayStationre is befutott a Lawn Mowing Simulator

A Skyhook Games fűnyírószimulátora már nem csak a PC-sek és az xboxosok kiváltsága. Különösebb csinnadratta nélkül ma a Sony konzoljaira is utat talált a Lawn Mowing Simulator.

A Guardians of the Galaxy is jön a Game Passbe

Elképesztően jó felhozatallal fordul rá a márciusra az Xbox és a PC Game Pass, így már most bekerült a felhőbe a Microsoft Flight Simulator, hamarosan pedig a Guardians of the Galaxyra is lecsaphatnak az előfizetők.

Ezeket nyújtja még az Xbox Game Pass februárban

Az Xbox Games Pass előfizetői február második felében sem maradnak új címek nélkül – noha ez most a csöndesebb hónapzárások közé tartozik. A legjobban a sportok és a stratégiai játékok kedvelői járnak.

Ezekkel a címekkel kezdi a decembert a Game Pass

Beléptünk 2021 utolsó hónapjába, de természetesen most sem maradunk vadonatúj Xbox Game Pass-játékok nélkül. Egy héten belül landol Master Chief, de a Halón kívül is találni érdekes (sokszor elsőnapos) címeket a listában.

Fűnyíró szimulátorral bővül az Xbox Game Pass

Noha azt még nem tudjuk, hogy mikor kerül sor rá, azt a fejlesztők már megerősítették, hogy hamarosan a Lawn Mowing Simulator is bekerül az Xbox Game Pass kínálatába.