PlayStation VR2 PS5

SGF 2023: Nézd vissza a PlayStation Showcase-t + összefoglaló a bejelentésekről

A nyári játékkonferenciák sorát a Sony rúgja be: ma este 22 órától kezdetét veszi a PlayStation Showcase, amit élőben követhettek nálunk. Az egy órás műsorban a közeljövő PlayStation- (és PC)-játékai mutatkoznak be.

Közel 600.000 PS VR2 kelt el eddig

A Sony jelentése szerint az eszköz megjelenését követő hat hétben túllépték a félmilliós eladási számot, ami jobb eredmény, mint az első PS VR eladási számai

A PS VR2 eladásai nem muzsikáltak jól az első hónapban

A PlayStation VR2 2023. februárjában került a nagyközönség elé, azonban fele annyit sem sikerült eladniuk belőle, mint amennyit terveztek.

Nézd vissza a PlayStation State of Play adását!

Izgalmasnak ígérkezik a ma esti State of Play. A hagyományos címek és a PS VR2 újdonságai mellett a Suicide Squad: Kill the Justice League is terítékre kerül. Tartsatok velünk!

Szétszedték a PS VR2-t

A Sony mérnökei két videóban kapták darabjaira úgy a headsetet, mint a Sense kontrollert. Figyelem: otthon ezt ne próbáljuk majd ki!

Így fest a PlayStation VR2 teljes nyitókínálata

Március végéig több mint 30 játék érkezik a Sony újgenerációs VR-headsetjéhez, a PS VR2-höz, köztük pár visszatérő nagyágyú is. Lássuk a teljes listát!

A PS VR2 is fel fog tűnni a 2023-as Sony CES konferenciáján

Most már szinte borítékolható, hogy a Sony legújabb VR headsete is fel fog tűnni a 2023-as CES kiállításon, a Sony standján.

PlayStation VR2 - látványos rajtra számít a Sony

Jövő márciusig kétmillió példányt gyártana le a Sony az új generációs PlayStation VR-ból, ami azt sejteti, hogy látványos rajtra számít a cég.

Látványos áttekintő előzetest kapott a PlayStation VR2

Impozáns hardverrel és izgalmas technikai újdonságokkal kerül jövő tavasszal a piacra a PlayStation VR2. Az újgenerációs headset tulajdonságait most egy remek előzetessel vehetjük sorra.

Nem futtatja a PS VR játékait a PS VR2

Bevalljuk, erre a hidegzuhanyra nem számítottunk. A Sony csendesen bejelentette, hogy a PlayStation VR2 nem lesz visszafelé kompatibilis, vagyis az eredeti PS VR játékait nem játszhatjuk majd vele.