PlayStation VR2 PS5

PlayStation VR2 - látványos rajtra számít a Sony

Jövő márciusig kétmillió példányt gyártana le a Sony az új generációs PlayStation VR-ból, ami azt sejteti, hogy látványos rajtra számít a cég.

Látványos áttekintő előzetest kapott a PlayStation VR2

Impozáns hardverrel és izgalmas technikai újdonságokkal kerül jövő tavasszal a piacra a PlayStation VR2. Az újgenerációs headset tulajdonságait most egy remek előzetessel vehetjük sorra.

Nem futtatja a PS VR játékait a PS VR2

Bevalljuk, erre a hidegzuhanyra nem számítottunk. A Sony csendesen bejelentette, hogy a PlayStation VR2 nem lesz visszafelé kompatibilis, vagyis az eredeti PS VR játékait nem játszhatjuk majd vele.

Ma éjjel érkezik a következő State of Play

A Tokyo Game Show-t megelőzve ma éjszaka egy újabb közvetítéssel jelentkezik a PlayStation csapata. A durván húszperces adás során tíz új játékot láthatunk majd.

Visszavonul Masayasu Ito, a PlayStation-konzolok vezető mérnöke

Harminchat év kitartó munka után visszavonul a Sony Interactive Entertainment alelnöke és a PlayStation mérnöki vezetője, Masayasu Ito. Az úriembernek köszönhetjük a PS4-et, a PS5-öt és a PS VR-t is.

A Tokyo Game Show-n már kipróbálható lesz a PlayStation VR2

Ha minden jól megy, hamarosan még többet hallunk majd a PlayStation VR2 felől, a Tokyo Game Show-n ugyanis már kipróbálható lesz a headset.

Hivatalos: a jövő év elején érkezik a PlayStation VR2

A Sony véget vetett a találgatásoknak, és egy gyors posztban megerősítette: 2023 elején kerül boltokba a következő generációs PlayStation VR.

Újabb részleteket tudtunk meg a PS VR2-ről

A hírek szerint nincs már túl messze a PlayStation VR2 megjelenése, így nem csoda, hogy egyre több újdonságot tudunk meg a Sony újgenerációs VR-készülékéről.

A Tobii szemkövető technológiáját használja majd a PlayStation VR2

Úgy tűnik, a Sony nem szeretné feltalálni a kereket, ha nem muszáj: a cég licencelte a műfajban zászlóvivőnek számító Tobii szemkövető technológiáját a PlayStation VR2-höz.

Sosem látott képen a PlayStation VR2

Eddig csak promóciós képeken láthattuk a készülő PlayStation VR2-t, most viszont eddig sosem látott állapotban vethetünk egy pillantást a hardverre.