PlayStation VR2 PS5

Mások mellett a PlayStation is kihagyja az idei Gamescomot

Noha a Gamescomot idén már hibrid eseményként rendezik meg, vagyis élőben is látogatható lesz a rendezvény, több nagy cég is jelezte, hogy nem vesznek részt a kölni játékvásáron.

Nézd vissza a State of Play adását!

A PlayStation-rajongók jó okkal tapadhatnak ma éjjel a képernyőkre, a Sony ugyanis egy félórás prezentáció keretei közt mutatja be a platformra érkező külsős játékokat. Külön szegmenst kap a PS VR2 is.

SGF 2022: Jövő héten újabb State of Play várható

Úgy tűnik, igaz volt a pletyka, miszerint a Sony egyetlen nagy konferencia helyett számos kisebb State of Play-adással készül a nyári szezonra. A jövő héten egy közel 30 perces bemutatóval jelentkeznek a kékek.

Csak jövőre jelenik meg a PS VR2?

Múlt héten kiderült, hogyan fest majd a PlayStation VR következő változata, amely kapcsán sokáig úgy hittük, hogy még idén év végén boltokba kerülhet. Egy új szivárgás szerint erre nem fog sor kerülni.

Így fog kinézni a PlayStation VR2 headsetje

Azt már tavaly láthattuk, miként fog kinézni a Sony következő VR-eszközének kontrollere, most azonban már azt is megmutatták, mit fogunk a fejünkre húzni, amikor bekapcsoljuk a PlayStation VR2-t.

VR-os Horizonnal érkezik a PlayStation VR2

A Sony is képviseltette magát az idei CES-en, ahol az új PlayStation VR kapcsán osztott meg velünk friss részleteket. Kiderült például, hogy az eszköz hivatalos neve PlayStation VR2 lesz, és egy VR-os Horizon-játék is bemutatkozott.

Jövő év végére megérkezhet az új PlayStation VR?

Jó ideje nem titok, hogy a Sony már dolgozik a PlayStation VR újgenerációs utódján; most olyan pletykák terjedtek el, hogy akár már 2022-ben a boltok polcaira kerülhet az új VR-eszköz.

4K-t és szemkövetést hozhat az új PlayStation VR

Noha a Sony még nem árult el túl sok konkrétumot a következő generációs PlayStation VR-ról, ha hihetünk az UploadVR értesüléseinek, ígéretes eszközön szorgoskodnak a japánok.

Bemutatkozott az új PlayStation VR kontrollere

Szép lassan csepegteti a Sony a következő generációs PlayStation VR-ral kapcsolatos információkat, ma például a headset vadonatúj kontrolleréről rántották le a leplet a japánok.

Készül az új PlayStation VR

Habár a PlayStation 5 megjelenésekor nem számíthatunk új VR-eszközre, a Sony a következő generációban sem adja fel a gyakorlati monopóliumát a konzolos virtuális valóság piacán. Már készülőben van azt ezt támogató hardver is.