Submerged: Hidden Depths PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Relaxáló felfedezés egy gyönyörű, vízbe veszett világban.
1661493600

Megérkezett az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka

A Gamescom forgatagában sem érdemes megfeledkeznünk arról, hogy elszaladt egy újabb hét, vagyis újabb ajándékkal vár bennünket az Epic Games Store.
1646921066

Submerged: Hidden Depths teszt

Van, hogy egy új otthonért áldozatot kell hoznunk, és csak bízhatunk abban, hogy akit szeretünk, az kitart mellettünk. Az ausztrál Uppercut Games játéka elhagyta Stadia exkluzivitását, és örömmel várja a mélyen tisztelet nagyérdeműt.
1646920800

Launch traileren a Submerged: Hidden Depths

A Google Stadia játékosai már korábban is kipróbálhatták, most azonban a hagyományos platformokra is megjelent a Submerged folytatása, a Hidden Depths. Az utolsó kedvcsináló bemutatja ezt a gyönyörű, tengerbe veszett világot.
1646636400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hétfő reggel van, mi pedig szokás szerint szállítjuk a hét játékmegjelenéseit és filmpremierjeit összefoglaló listánkat. Lássuk, milyen újdonságokra számíthatunk a következő napokban!
1643392800

Új platformokat ér el a Submerged: Hidden Depths

A Submerged folytatásában tovább követhetjük egy testvérpár kalandjait, akik egy vízbe vesző város romjai között keresik a megoldást egyikük rejtélyes képességeire. A játék fő vonzereje, hogy nincs benne harc, csakis a szabad felfedezés élménye.