Megérkezett az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 26.
  • Akció
Link másolása
A Gamescom forgatagában sem érdemes megfeledkeznünk arról, hogy elszaladt egy újabb hét, vagyis újabb ajándékkal vár bennünket az Epic Games Store.

A bejelentések forgatagában sem feledkezett meg a játékosokról az Epic Games Store, ezen a héten egy izgalmas játékot és egy ütős DLC-csomagot vághatunk zsebre. Az előbbi nem más, mint a Ring of Pain, egy roguelike deckbuilder, ami néha egészen cukinak tűnik, máskor azonban egyenesen hátborzongató. Eközben viszont a Destiny 2 rajongói is örülhetnek, az Epic jóvoltából ugyanis ingyenesen a miénk lehet a Bungie 30th Anniversary Pack. A lootcsomag egy új dungeont, egy ütős rakétavetőt és egy halom olyan fegyvert és skint tartalmaz, amelyek a stúdió harmincesztendős múltja előtt tisztelegnek ilyen-olyan módon. Az ajándékokat az Epic Games Store weboldalán vagy az asztali launcherben zsákolhatjátok be.

Természetesen jövő csütörtökön sem maradunk üres kézzel, sőt kifejezetten erős hét elé nézünk. Legközelebb ugyanis a Shadow of the Tomb Raider definitív kiadása, illetve a Submerged: Hidden Depths kerülnek terítékre, melyeket a Knockout City Armazillo DLC csomagja kísér majd.

1.
1.
markoci555
elsőnek gondolkodtam el hogy regisztráljak az epic-re, mivel végre valami olyat adnak ingyen, amiért nem szeretnék fizetni, akciósan se, azaz a Destiny 2 kiegészítő miatt, aztán természetesen rákeresve meglett, hogy nem lehet átvinni más account-ra, szóval szokásosan elmehetnek a *****ba
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...