Deliver Us Mars PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Folytatódik a Deliver Us The Moon.

Launch traileren a Deliver Us Mars

A mai nap végre hivatalosan is megjelent a Deliver Us Mars, launch trailerrel ünnepeljük ezt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk új játékok nélkül, számtalan ígéretes indie-címmel gazdagodunk az elkövetkezendő napokban.

Rövid előzetesen a Deliver Us Mars

Közeleg a Deliver Us The Moon folytatásának megjelenése, egy rövid kedvcsinálóval kedveskedtek a készítők a rajongók számára.

Ezek a játékok támogatják elsőként a DLSS 3-at

Az NVIDIA RTX 40-szériás videokártyái a DLSS felbontásskálázási megoldásának legújabb iterációjával érkeznek. Megtudhattuk, hogy melyik címek támogatják elsőként ezt a technológiát.

GC 2022: Ez történt a Future Games Show-n

Ha lemaradtál volna a Gamescomra időzített Future Games Show-ról, most egy helyen szedtük össze neked a legfontosabb bejelentéseket.

A Deliver Us Mars sem jelenik már meg idén

Ha minden a legutóbbi tervek szerint alakul a Deliver Us Mars másfél hónap múlva landol a boltokban, de hát tudjuk, hogy milyenek ezek a "legutóbbi tervek": jövőre csúszik a játék.

SGF 2022: Mit hozott nekünk idén a PC Gaming Show?

Habár a Summer Game Fest eseményeinek még nincs vége, a hétvégi hajtásnak a PC Gaming Show-val mondhattunk búcsút. Lássuk, hogy mit hozott nekünk idén a master race műsora!

Megjelenési dátumot kapott a Deliver Us Mars

A KeokeN Interactive igyekszik mindenben felülmúlni a Deliver Us the Moont a Marsra koncentráló folytatással. Egy gyors gameplay-válogatással karöltve a megjelenési dátumot is bejelentette.

Fejlesztői naplón a Deliver Us Mars

A Deliver Us the Moon folytatása szinte mindenben igyekszik felülmúlni az első részt. A fejlesztők naplósorozatot indítottak, hogy betekintést engedjenek a játékkészítés folyamatába, és felfedjenek néhány várható érdekességet.

Ezt mutatta a tavaszi Future Games Show

A két éve útjára indított Future Games Show idén is három adással jelentkezik, amelyek indie stúdiók és nagyobb kiadók játékait is bemutatják. A tavaszi műsort tegnap este tartottak, összegyűjtöttük, mi szerepelt rajta.