Eiyuden Chronicle: Rising PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

A Hundred Heroes 2,5D-s előzménye.

Eiyuden Chronicle: Rising teszt

Az Eiyuden Chronicle: Rising egy sikeres Kickstarter-kampány eredménye, de korántsem úgy, ahogy azt elsőre gondolnánk, hiszen a készítők nem erre, hanem a jövőre érkező Hundred Heroesra igyekeztek összekalapozni a pénzt.

Íme, a májusi Xbox Game Pass-játékok második adagja

Vaskos felhozatallal készül május második felére az Xbox Game Pass. A Microsoft előfizetéses szolgáltatásához egyaránt csatlakoznak jókora AAA-címek és a legmenőbb indie újdonságok.

Ezeket a címeket láthattuk a 505 Games bemutatóján

Idén először önálló műsort tartott a 505 Games is. A kiadóval dolgozó fejlesztőcsapatok három játékba engedtek mélyebb betekintést, de műsor végén megleptek minket egy váratlan új bejelentéssel is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, szokásunkhoz híven listába szedtük a következő napokban bemutatkozó játékokat és filmeket. lLássuk hát a legfrissebb termést!

Íme, a májusi Game Pass-játékok első hulláma

Május első fele azoknak a Game Pass-előfizetőknek kedvez, akik a változatos indie felhozatal miatt használják a szolgáltatást. Az EA Play-társulásnak hála azért a hokirajongók sem maradnak hoppon.

Májusban jön az Eiyuden Chronicle előzményjátéka

A Suikoden-sorozat alkotóinak új játéka ugyan csak jövőre érkezik, de idén már belekóstolhatunk az Eiyuden Chronicle világába. A májusban érkező Rising 2,5D-s akció-szerepjátékként fedezi fel a Hundred Heroes előzményeit.