Májusban jön az Eiyuden Chronicle előzményjátéka

  • Írta: gorien
  • 2022. április 12.
  • Megjelenés
Link másolása
A Suikoden-sorozat alkotóinak új játéka ugyan csak jövőre érkezik, de idén már belekóstolhatunk az Eiyuden Chronicle világába. A májusban érkező Rising 2,5D-s akció-szerepjátékként fedezi fel a Hundred Heroes előzményeit.

A Suikoden-játékok alkotóiból alapult Rabbit & Bear Studios két éve leplezte le legújabb játékának tervét, amit a Suikoden szellemi örökösének szánnak, a Kickstarteren pedig hamar óriási sikert arattak. A tavalyi E3-on megtudtuk, hogy az Eiyuden Chronicle: Hundred Heroest 2023-ra várhatjuk, de azt megelőzi idén az Eiyuden Chronicle: Rising.

A Rising egy 2,5D-s akció-szerepjáték lesz, amelyben egy földrengés után feltáruló, föld alatti világba vezet az utunk a határvidéken. Három hőst irányítunk majd: a CJ nevű fosztogatót, a zsoldos Garoo-t és Ishát, a földrengésben megsérült New Nevaeh ifjú polgármesterhelyettesét. Minden hős különleges támadásokkal rendelkezik, amiket láncba is fűzhetünk a harcok során.

A május 10-én érkező előzményjáték ráadásul nemcsak arra lesz jó, hogy megismerhessük az Eiyuden Chronicle világát, hanem olyan jutalmakat is feloldhatunk, amelyeket továbbvihetünk a Hundred Heroesba is – sőt, még nevet is adhatunk különleges fegyvereknek, amelyek aztán felbukkannak jövőre a fő játékban.

Az Eiyuden Chronicle: Rising PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, illetve Nintendo Switchre jelenik meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...