Online játék készül a Harry Potter alapján?

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Annyi biztos: valamilyen Harry Potter-projekt készül Pottermore munkacím alatt, de egyelőre csak találgatni tudunk, hogy mi lehet az. A Warner Bros. már bejegyeztette az anyagot, ez alapján többen arra tippelnek, hogy valamilyen online játékot kapunk hamarosan, persze Harry Potter főszereplésével.

A könyvsorozat már véget ért, a filmek történetét pedig egy hónap múlva zárják majd le, azonban szinte biztos, hogy J.K. Rowling és a Warner Bros. nem hagyja kihűlni a címet. Egy új teaser weboldal szerint valami készül Pottermore címen - egyes feltételezések szerint nem másról van szó, mint egy Harry Potter MMO-ról.

A pottermore.com címen elérhető szájton egyelőre csak a "Coming soon" felirat és J.K. Rowling aláírása látható - az írónő YouTube-csatornáján egyébként egy visszaszámláló is helyet kapott, amely szerint június 23-án fogják leleplezni az új projektet. A weboldal hivatalos, a Massively jelentése szerint a Warner Bros. jegyeztette be, és bár több konkrétum nem ismert, arra a regisztráció részletezése alapján lehet kövekeztetni, hogy valamilyen közösségi cím van készülőben.

A bejegyeztetés szerint "globális, számítógépes információs hálózatról" van szó, amelyhez egyszerre többen is hozzáférhetnek: a felhasználók chatelhetnek, üzenőfalon üzenhetnek egymásnak és valós időben léphetnek interakcióba egymással. A Massively szerint árulkodó a cím is: a Pottermore kifejezésben lévő "-more" szócska annyit takarhat, hogy "multiplayer online role-playing experience".

Bár ez utóbbi elég vad feltételezés, a fentiek alapján nem kizárt, hogy egy PlayStation Home-hoz hasonló közösségi játékon dolgoznak a Warnernél. Az MMO-elméletét az is erősíti egyébként, hogy a Lord of the Rings Online-t jegyző Turbine néhány évvel ezelőtt 40 millió dollárt kapott a Warnertől egy Harry Potter MMO fejlesztésére. Kíváncsian várjuk a részleteket!

Na, de mi lesz az EA-vel? A Gyűrűk ura után ebből a buliból is kimarad a kiadó?

20.
20.
Szoszo12
Benne lennék az MMO-banXD
19.
19.
Szoszo12
Szar a honlapja regizni se lehet ráXD
17.
17.
Adamknight
Végre adhatnának már valamilyen normális játékot is. Az utóbbiak kicsit hogy is fogalmazzak...? Persze mivel nagy Harry Potter fan vagyok, azért már már csak becsületből is végigtoltam mindet :D.
16.
16.
adriano28
#15: vagy hugrid születése és élete...:D
15.
15.
exonic
Az is lehet hogy a PotterMore azt jelenti, hogy több potter, azaz egy "Harry Potter 8", és majd a neten lehet szavazni hogy miről szoljon pl.: Voldemort élete és hatalomrajutása, vagy Harry szüleinek élete stb.... ^^
A Voldemortos érdekelne :D
14.
14.
adriano28
#5: van olyan, romanyíló?:D
13.
13.
Tocy
Egyébként a legtöbben azt rebesgetik, hogy ez a Pottermore cucc egy tulajdonképpeni Social Network lesz, kiegészítve pár "zúzós" extrával, mint egy Enciklopédia, filmrészletek, stb... Állítólag.
11.
11.
Szlacika
Ha valóban HP lesz,remélem olyat alkotnak,hogy valamennyi HP játék hibáit elfelejtsük.....bár erősen kétlem,hogy valami nagyszerű dologgal "szúrnák" ki a szemünket.
9.
9.
YubelYohan
Nekem csalódást okozna, ha játék lenne. Mivel nem fűzök ahhoz nagy reményeket, hogy jól meg is csinálják.
8.
8.
Sheodon
#7: Inkább angolul. More, vagyis több.
7.
7.
Tocy
#6: Mármint romául "more"?
6.
6.
taylor4485
nem tudom valaki gondolt e már erre... de mivan, ha a more, csak szimplán annyit jelent, hogy more ? :D
5.
5.
exonic
#4: Még 1 szánalmas próbálkozás hogy valaki bekerüljön a "gamekapocs aranyköpésekbe"... Arra születni kell ...:D
4.
4.
adriano28
ha lehet majd benne azta a nagy dagadt cigányt csinálni hugridot vagy kit akkor jöhet :D
3.
3.
Garfartix
#2: lol, ezen jót nevettem. Igazad van!
2.
2.
Tocy
Áhám, hát ennyi erővel meg szerintem a MORE utalhat a "Mustard on Roasted Eagle", "Maximal Oral Ruination Edition", "Masturbating onto Ronald's Ear", "Medical Operation Runned by Edward" kifejezések bármelyikére is, szóval ez alapján még nem vonnék le komoly következtetéseket. :D A $40,000,000 zsebpénz viszont már más kérdés, hát majd meglássuk, mi lesz belőle.
1.
1.
Speper
Hát szerintem felesleges egy MMO. Piszok nehéz érvényesülni ezen a piacon, majdnem hogy lehetetlen...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...