Crime Scene Investigation: 3 Dimensions of Murder

A Las Vegasi Helyszínelők című TV-sorozat alapján készült kalandjáték, mely immáron elődjeitől eltérően 3D-s motort használ.
Típus: Akció

Ubisoft: kevesebb adaptáció, több saját játék

Néhány szabályerősítő kivételt leszámítva a Ubisoft sem tudott olyan filmek alapján készült játékot letenni az asztalra, amivel maradéktalanul elégedettek lennénk.

GDC 2008: Nagy öregekkel bővült a Telltale Games

A Sam & Max, a CSI és a Bone címeket jegyző Telltale Games három nagy játékfejlesztő veteránnal bővült nemrég - tudtuk meg a stúdió ma esti jelentéséből.

A heti játékmegjelenések

Megérkezett a heti játékmegjelenéseket összegző lista sok-sok remek címmel - akadnak persze rosszabbak is, de szerencsére minőségi játékokból sincs hiány.

A Wii felé kacsintgatnak a Sam & Max készítői

A Bone- és a Sam & Max-játékokat is jegyző Telltale Games Nintendo Wii-hez értő programozói álláshirdetést jelentetett meg hivatalos weboldalán.

Crime Scene Investigation 3 - 1.1-es javítás

A UbiSoft kiadta a népszerű TV-sorozaton alapuló játékok harmadik részének első javítását - az 1.1-es rajtszámot viselő csomag mindössze két megabájton terpeszkedik.

CSI: 3 Dimension of Murder demó

Az UbiSoft ma fellőtte a netre a már hetek óta kapható új Helyszínelők játéknak, a 3 Dimensions of Murder-nek a kipróbálható demóját.

Crime Scene Investigation: 3 Dimensions of Murder

A tévésorozatok manapság reneszánszukat élik. Dollármilliós üzletté váltak, melyeket a hatalmas TV társaságok egymás elleni háborújában első számú fegyverként vetnek be. Ez persze nekünk, rajongó chips-zabálóknak csak jó, hisz így mindig van valamilyen indokunk arra, hogy ne menjünk el a barátainkkal a hót unalmas bulijaikra, esetleg hogy ne kelljen állandóan, mondhatni robotszerűen teljesítenünk házastársi kötelességeinket...

Jövő heti játékmegjelenések

A jövő héten a PC-sek kis híján halálra fogják magukat unni, de azért jön 1-2 faja kis kalandjáték a jó öreg asztali gépre is. Most a konzolosoknak kedvezett a sors.

Új Helyszinelők játék a láthatáron

Készül a Helyszínelők újabb játékadaptációja, amely a Crime Scene Investigation: 3 Dimensions of Murder névre hallgat.