Hyenas PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Multiplayer lövölde, amiben zérógravitációban ökörködhetünk.
1701280802

Visszatér a stratégiák fejlesztéséhez a Creative Assembly

A Sega szeirnt a brit csapat visszatér az általa legjobban ismert műfajhoz a Hyenas törlése után, ami arra enged következtetni, hogy ismét valós idejű stratégiákat készitenek. Nem is kell erőltetni a multis lövöldéket!
1696507200

Kiderült, hogy miért került törlésre a Hyenas

Még ebben az évben megjelent volna a Sega eddigi legdrágább játéka, de mint tudjuk elkaszálták. Most volt alkalmazottak meséltek arról, hogyan is zajlott a fejlesztés kreatív része, ami végül a törléshez vezetett.
1696154450

A Sega törölte a Hyenast és számos más projektjét is

Sajnos már nem lesz semmi a Creative Assembly hősalapú PvP-lövöldéjéből, hiszen a Sega leállította a fejlesztést költségcsökkentés címszóval. Pluszban még pár, be nem jelentett projektet is jegeltek.
1692198798

Gameplay traileren mutatkozott meg a Hyenas

A Sega és a Creative Assembly szerelmének gyümölcse, a súlytalanságban játszódó PvP videójáték ezúttal egy trailerrel ünnepli, hogy a Gamescomon lesz először nyilvánosan játszható.
1679644486

Játéközön a Future Games Show előadásán!

Tömény játéközönnel fogadott bennünket Aerith és Cloud a Future Games Show: Spring Showcase színpadán. Rengeteg izgalmas új címet láthattunk mozgás közben - íme, az összefoglalónk!
1677999600

Több mint 50 játékkal érkezik a tavaszi Future Games Show

A Gamesradar+ idei első nagy bemutatója még ebben a hónapban megérkezik. A Final Fantasy VII Remake-ből ismerős Cloud és Aerith konferálják majd fel a show több mint 50 játékát.
1655920200

Hyenas - multiplayer lövöldével jelentkezik a Creative Assembly

A Föld elpusztult, a gazdagok kisajátították maguknak a Marsot, az emberiség nagyja pedig a Mocsokban tengődik – egy, az űrben úszó állomáson. A Hiénák csapata azonban nem törődik bele, hogy mások éljenek királyként.