Játéközön a Future Games Show előadásán!

  • Írta: szlav
  • 2023. március 24.
  • Rendezvény
Link másolása
Tömény játéközönnel fogadott bennünket Aerith és Cloud a Future Games Show: Spring Showcase színpadán. Rengeteg izgalmas új címet láthattunk mozgás közben - íme, az összefoglalónk!

Elképesztően izgalmas és tartalmas adással jelentkezett tegnap éjjel a Future Games Show. A színpadon a Final Fantasy VII Remake imádnivaló sztárjai, Briana White és Cody Christian konferálták fel a futószalagon érkező látnivalókat. Több mint 50 játék képviseltette magát a műsoron, úgyhogy nem is szaporítjuk tovább a szót, hiszen bőven lesz mit néznetek.

Witchfire

A The Astronauts boszorkányüldözős lövöldéjével nyitott a Future Games Show. A gameplay bemutató a játék varázslataira fókuszált, melyek éppen olyan fontos szerepet kapnak az arzenálunkban, mint a lőfegyvereink. A játék korai változata hamarosan megérkezik PC-re.

Sifu

A SloClap díjnyertes bunyós játéka március 28-án kapja meg az Arenas update-jét, amely egy sor új játékmóddal teszi érdekesebbé a pofozkodást. Ugyanekkor érkeznek a Steamre és Xbox-konzolokra szabott megkésett portok is.

 

Miasma Chronicles

Újra megmutatta magát a Mutant Year Zero: Road to Eden alkotóinak legújabb játéka. Egy újabb körökre osztott taktikai játékról van szó, amely az egyedi világával és nagyszerű látványával már most belopta magát a szívünkbe. A Miasma Chronicles május 23-án érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

 

Ravenbound

A Systemic Reaction roguelike játéka egy hatalmas nyílt világgal és kártyás mechanikákkal teszi ennél is izgalmasabbá a kíméletlen zsánert. A megjelenésre pedig már csak néhány napot kell várnunk: a Ravenbound március 30-án érkezik PC-re.

 

ArcRunner

Egy újabb kegyetlen roguelike, ezúttal a neonban áztatott távoli jövőben. Még egy hónapot kell várnunk az ArcRunner megjelenésére, hiszen a fejlesztők április 27-ére tűzték ki a dátumot. A játék elérhető lesz PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

 

Hyenas

Először láthattunk valódi játékmenetet Creative Assembly eszement lövöldéjéből. A Hyenas harsány, stílusos, ráadásul az egyik karaktere egy Sonic-cosplayes őrült. Mit nem lehet ezen szeretni? Ha nektek is megtetszettek a látnivalók, akkor csatlakozzatok a Hyenas eddigi legnagyobb alfatesztjéhez!

 

The Entropy Centre

A The Entropy Centre feladványai önmagukban is meredekek, de a Level Editor március 30-án érkező ingyenes frissítése új szintre emeli a fejtörőket. Habár a pályaszerkesztőt csak PC-n használhatjuk, az ott készített alkotásokat minden platform játékosaival megoszthatjuk.

 

Wrestle Story

A Tictoc Games és körökre osztott szerepjátékban álmodta újra a luchadorok világát. Hozzuk létre a saját csapatunkat, verjük el a rivális pankrátorokat és váljunk a legnagyobb maszkos bunyóssá!

 

After Us

A Piccolo és a Private Division egy káprázatosan gyönyörű, művészi játékban tárja elénk Gaia kalandját az kihalt világunkban. Az apró főhősünk a mágikus erejét használva énekelhet újra életet a kopár romok közé, a végeredmény pedig magáért beszél. Az After Us május 23-án érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

 

Synced

Rövid, de annál látványosabb gameplay bemutatót kaptunk a Next Studios free-to-play akciójátékából. A Synced idén nyáron jelenik meg, vagyis néhány hónapon belül már próbát is tehetünk vele.

 

The Expanse: A Telltale Series

A Deck Nine csapata egy különleges fejlesztői videóban mesélt arról, hogy hogyan bővítették ki a méltán népszerű regény- és tévésorozat gazdag univerzumát. Ahogy azt a kiadóként operáló Telltale Games játékaitól már megszokhattuk, ezúttal is egy nehéz döntésekkel átszőtt, komplex történetet kapunk, melynek első epizódját idény nyáron játszhatjuk PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en vagy PlayStation 5-ön.

 

Distant Bloom

Biribiblapbla! Az Ember Trail cuki játékában egy távoli bolygót fedezhetünk fel. Kezdetben minden szürkének tűnik, de néhány frissen ültetett növénnyel könnyen színt hozhatunk a világba. A játék idén érkezik PC-re.

 

The Last Case of Benedict Fox

Nem kell már sokat várnunk a nyurga detektív félelmetes kalandjára. A lovecrafti világot korábban is láthattuk, a legutóbbi trailer azonban inkább az akcióra fókuszált. A játék április 27-én érkezik PC-re és Xbox Series X/S-re, illetve egyből az Xbox Game Pass könyvtárába.

 

Decarnation

Ízléses pixelkalandnak indult a Decarnation előzetese, de a trailer második felére hamar kiderült, hogy a játék az őrület határára sodorja majd a játékosait. Májusban PC-n és Nintendo Switchen is átélhetjük ezt a bizarr kalandot.

 

Park Beyond

A gravitáció sem akadályozhat meg bennünket abban, hogy megépítsük álmaink vidámparkját. A Park Beyond sandbox opciója mellett egy komplett sztorimód is várja az érdeklődőket, az előrendelők pedig egy kiadós Pac-Man DLC-vel vagy egy Zombis csomaggal kezdhetik a pályafutásukat. A Park Beyond június 16-án jelenik meg PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön.

 

Pizza Possum

Egy kleptomániás oposszum, aki fel akarja falni a város összes kajáját? Hol kell erre jelentkezni? A Pizza Possum PC-re, Xbox Series X/S-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre készül.

 

Shadow Gambit: The Cursed Crew

A Mimimi Games (Shadow Tactics, Desperados 3) legújabb lopakodós taktikai játéka ezúttal egy kísértetjárta kalózvilágban mozgatja meg az agytekervényeinket. A legújabb előzetes bemutatja a galád legénység tagjait, mielőtt a játék megjelenne PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön.

 

Twin Sails Interactive montázs

Öt ígéretes indie címet villantott a Twin Sails montása. Képernyőre került az Ember Knights, a Wantless, az Innchanted, az Amberial Dreams és a News Tower.

 

The Axis Unseen

Íjjal a kézben fedezhetjük fel az egykori Skyrim- és Fallout-fejlesztő titkokkal teli vadászós játékát. A PC-s megjelenés 2024-ig még várat magára, de az előzetes alapján ígéretes anyagról lesz szó.

 

Low-Fi

A Bladerunner rajongói tátott szájjal figyelhették a Low-Fi előzetesét. A sötét cyberpunk-várost ráadásul testközelből, a virtuális valóságban fedezhetjük majd fel.

 

Hello Neighbor: Search & Rescue

A szokásosnál is parább lesz VR-ban a Hello Neighbor. Már a rövidke előzetes is ránk hozta a frászt. A játék május 25-én érkezik PlayStation VR-ra és PlayStation VR 2-re, de később Meta Questre és Steam VR-ra is befut.

 

Not for Broadcast

A saját kezünkkel irányíthatjuk a média propagandagépezetét. Az igazságot konzolokon és VR-ban is a saját érdekeink szerint alakíthatjuk át, akár már ma!

 

Kill it with Fire! VR

Az araknofóbiások a saját bőrüket is levakarják majd a Kill it With Fire! VR-os kiadásában. A játék április 13-án érkezik Meta Questre és Steam VR-ra, de később PS VR2-re is befut.

 

Another Fisherman's Tale

Az A Fisherman's Tale folytatása egy újabb káprázatos, félelmetes és jópofa feladványokkal teli történetet mesél el. Dátumot nem kaptunk, de az már biztos, hogy a játék minden nagyobb jelengenerációs VR-készülékre befut majd.

 

AK-xolotl

Akár David Attenborough is narrálhatná az AK-47-tel ruhangáló axelotl kalandját. A hibbant roguelike idén érkezik minden nagyobb platformra, Steamen azonban már most megtaláljátok a demóját.

 

Fort Solis

Roger Clark, Julia Brown és Troy Baker is feltűnnek majd a Marson játszódó horrorjátékban. A Fort Solis idén nyáron érkezik PC-re és PlayStation 5-re.

 

Combat Champions

A távoli jövőben a nagyvállalatok a csatatéren intézik el az elintéznivalót. Nem a legszebb jövőkép, de legalább egy frankó aréna shootert szült magából a dolog. Az őrült lövölde korai tesztjére már ma jelentkezhettek!

 

Primordial Legends: Hollow Hero

A combat után jöjjön a wombat! Első ránézésre talán kissé fapadosnak tűnik a Primordial Legends: Hollow Hero, de a koncepciójával nem tudunk vitába szállni.

 

Men of War II

A várva-várt stratégiai játék is képviseltette magát a Future Games Show színpadán. Látványos ütközetek várnak bennünket a második világháború véres hadszínterein. Ha pedig érdekel titeket a nyílt multis béta, akkor csekkoljátok le a játék Steam-oldalát!

 

Dave the Diver

Mélyre kell merülni a legjobb sushiért! Dave mélytengeri kalandja nem veszélytelen, de az ínycsiklandozó végeredmény mindenért kárpótol. A PC-s megjelenés idén júniusban várható.

 

Survival: Fountain of Youth

Rengeteg megpróbáltatás vár ránk az örök fiatalság felé vezető úton. Az érdekes túlélőjáték korai verziója április 19-én csatlakozik a Steam Early Access programjához.

 

Battle Shapers

Olyan jól néztek ki a Battle Shapers ellenséges robotjai, hogy szinte sajnáljuk, hogy rommá kell majd zúznunk őket. Az elképesztően látványos roguelike lövölde nem kapott dátumot, de Steamen érdemes kívánságlistára tenni.

 

Stranded: Alien Dawn

Nem könnyű feladat túlélni egy ismeretlen idegen világon, de a mi segítségünkkel komplett falvakat húzhatnak fel a Stranded: Alien Dawn szerencsétlen hajótöröttei. Persze érdemes vigyázni, hiszen a bolygó nem veszélytelen. A kolóniánk kiépítését április 25-én kezdhetjük Xbox- és PlayStation-konzolokon.

 

Dredge

A Dredge fejlesztői is beköszöntek a Future Games Show adásán. Kozmikus horrorral tarkított halászkaland március 30-án érkezik minden platformra.

 

QubiQuest: Castle Craft

A Twin Earth bázisépítős túlélőjátékában hatalmas várostromok várnak ránk, melyek során a rosszakaróink tégláról-téglára pusztíthatják el a szorgosan felépített erődítményeinket.

 

Ones to Play montázs

Bits & Bops, Homeseek, Stickman Trenches, Voodolls és Trinity Fusion. Hogy mi a közös bennük? Az, hogy mint az öt játékot kipróbálhatjuk más ma! A demókért látogassatok el a játékok Steam-oldalára!

 

The Great War: Western Front

Az első világháborús RTS-ével jelentkezett a Petroglyph és a Frontier Foundry. Hatalmas, véres ütközetek várnak ránk a nyugati front lövészárkai közt. A fotelgenerálisok március 30-án adhatják ki az első parancsaikat.

 

Go Fight Fantastic

Kooperatív módban minden játék jobb, ez pedig nincs másképp ebben az őrült hack 'n' slash kalandban sem. Szólj a barátaidnak, hiszen még idén megjelenik a Go Fight Fantastic!

 

Wartales

A középkor kegyetlensége a Shiro Games játékában is jól átérezhető. Az ígéretes taktikai szerepjáték április 12-én hagyja el a Steam Early Access programját.

 

Ixion

Az Ixion alig néhány hónap alatt már egy rakás díjat bezsebelt, erre pedig jó oka van: egy elképesztően részletgazdag szimulációban építhetjük meg az emberiség új otthonát a csillagok közt.

 

Mika and the Witch's Mountain

Érthető, hogy miért aratott óriási sikert a Kickstarteren az imádnivaló életszimulátor. Ha ez az előzetes nem csak mosolyt az arcotokra, akkor semmi nem fog! A játék idén érkezik minden fontosabb platformra.

 

Go Go Town!

Egy újabb cuki életszimulátor, itt azonban ami feladatunk lesz, hogy az újdonsült polgármesterként felvirágoztassuk Go Go Town amúgy is szemkápráztató városkáját.

 

Dying Light 2: Stay Human

Tymon Smektala és a Techland csapata a Dying Light 2 következő, április 20-án érkező frissítését mutatta be, de egy-két concept art erejéig az év második felében érkező következő DLC-re is ránézhettünk.

 

Viewfinder

Egy puzzlejáték, ahol egy fényképezőgép megfelelő perspektívája minden feladványra választ ad. És naná, hogy a cicát is meg lehet simogatni! A Viewfinder PC-re és PlayStation 5-re készül.

 

Paranormal Tales

Korábban már láthattátok nálunk a P.T.-inspirálta horrorjátékot. Az alkotás most sem tűnik kevésbé félelmetesnek, úgyhogy a zsáner rajongóinak méltó lezárás lehetett ez a Future Games Show adásához.

1.
1.
crytek
Akad pár jóféle cím. Csak győzzem őket kivárni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...