RoboBlitz

Szia! Blitz vagyok a robot! Bár önálló gondolatom nincsen, mégsem hittem volna, hogy egyedül kell szembenézzek egy rakat kalózzal, akik a központot akarják elfoglalni. Nem vagyok harcos, de lépnem kell!

Jövőre érkezik az Unreal 3-as RoboBlitz multija

Az Unreal 3.0 Engine előfutáraként titulált RoboBlitz szingli játék formájában már megjelent PC-re és X360-ra, azonban a korábban bejelentett multi jövő évig várat magára még.

RoboBlitz

Szia! Blitz vagyok, a robot. Ez az én történetem. Technikus vagyok és arra teremtettek, hogy felügyeljem az űrbázist, mely a Föld egyik védelmi pontja. Az Opera Point Orbital Defense Station-ön nem dolgozik élőlény, minden teljesen automatizált. Az én feladatom, hogy megoldjam a kisebb üzemzavarokat és kezeljem a gépeket. Bár önálló gondolatom nincsen, mégsem hittem volna, hogy egyedül kell szembenézzek egy rakat kalózzal, akik a központot akarják elfoglalni. Nem vagyok harcos, nem értek a háborúhoz, de a problémát meg kell oldanom, hiszen erre lettem kitalálva.

Több mint 450 új kép galériánkban

A vasárnap a képekről szól itt, a GK-n. Most sem voltuk restek összegyűjteni hát az elmúlt idők legfrankóbb képeit - a legújabb 450 screenshotért erre tessék...

Lokálból tölthető a RoboBlitz demója

A Naked Sky Entertainment elérhetővé tette a RoboBlitz demóját, mely éppen a napokban jelenik meg PC-re. A letölthető csomag szerverünkről vihető természetesen.

A héten megjelenő játékok

Megérkezett a heti játékmegjelenéseket összesítő listánk, melyen ezúttal nem egy nagy, next-gen cím is szerepel: most emeljem ki a Call of Duty 3-at vagy a Gears of Wart?

250 friss kép a galériában

Nem mindennapi felhozatalt sikerült ma összehoznunk, melyben tuti biztos, hogy mindenki talál magának kedvére való látnivalót. Fáradjatok beljebb!

GDC 2006: RoboBlitz információk és képek

A GDC 2006-on jobban megvizsgálhattuk a Naked Sky RoboBlitz című játékát, mely elsőként jelenik meg a hírhedt Unreal Engine 3 hajtotta játékok közül PC-re és Xbox 360-ra.

Unreal Engine 3.0 tech demó - RoboBlitz

A Naked Sky, a Digital Extremes és az Intel tegnap kiadta az Unreal 3 motorját használó RoboBlitz kipróbálható demóját.

RoboBlitz - bejelentés!

A Naked Sky bejelentette legújabb játékát, amely a RoboBlitz nevet kapta. A stuff az Epic által készített Unreal Engine 3-mat használja!