Shadow Gambit: The Cursed Crew PC, PS5, XSX

Élőhalott kalózok kis csapatát irányítva járhatunk túl az Inkvizíció eszén.

Bezár a sikert sikerre halmozó Mimimi Games

A Shadow Tactics: Blades of the Shogun, a Desperados III és a Shadow Gambit: The Cursed Crew fejlesztői nem panaszkodhatnak a játékaik fogadtatását illetően, ennek ellenére azonban mégis kénytelenek lehúzni a rolót.

Elindult a Steam Strategy Fest, a stratégiajátékok szerelmeseinek

Augusztus 28 és szeptember 4 között hatalmas leárazásokkal kedveskedik a Steam a stratégiai játékok kedvelőinek. Ha van olyan cím, ami már rég óta érdekel titeket, de sosem volt megfelelő az alkalom a vásárlásra, most lehet szerencsétek van.

GC 2023: Megvannak a Gamescom Award nyertesei

Összesen 14, nem feltétlenül objektív és megfogható kategóriában hirdettek nyertest, a jelöltek között idén megjelent címek, és magán a Gamescomon bejelentett játékok is szerepeltek.

Shadow Gambit: The Cursed Crew teszt

A német illetőségű Mimimi Games csapata eddig kizárólag a Commandos által megteremtett stratégiai zsáneren belül mozgott, legújabb játékukban azonban nemcsak felhasználják, hanem újra is gondolják a műfaj elemeit.

Játéközön a Future Games Show előadásán!

Tömény játéközönnel fogadott bennünket Aerith és Cloud a Future Games Show: Spring Showcase színpadán. Rengeteg izgalmas új címet láthattunk mozgás közben - íme, az összefoglalónk!

Bemutatkozott a Desperados III fejlesztőinek új játéka, a Shadow Gambit: The Cursed Crew

A taktikai játékaikról ismert Mimimi Games legújabb alkotása egy mágikus kalóz-korba repíti el a játékosokat.