Shadow Gambit: The Cursed Crew PC, PlayStation, Xbox

Élőhalott kalózok kis csapatát irányítva járhatunk túl az Inkvizíció eszén.
1702717200

Mod-támogatást kapott a Shadow Gambit: The Cursed Crew

Kedves, utolsó ajándékként még a Mimimi Games mod-támogatást adott a kezünkbe, hogyha ők már nem is, de mi még tudjunk alkotni zseniális játékukban. Meglepetésként érkezett a modding tool, de már videó mutatja be, hogy is kell használni.
1700674200

Egyszerre 2 DLC érkezik a Shadow Gambit: The Cursed Crew-hoz

Nem túl gyakori, hogy egy fejlesztőcsapat egyszerre 2 kiegészítőt adjon ki játékához, de ismervén a Mimimi Games helyzetét, nem túl meglepő a helyzet. A DLC-kről nem tudunk túl sokat, de a megjelenési dátumuk megvan és közelebb van, mint gondolnánk.
1693324341

Bezár a sikert sikerre halmozó Mimimi Games

A Shadow Tactics: Blades of the Shogun, a Desperados III és a Shadow Gambit: The Cursed Crew fejlesztői nem panaszkodhatnak a játékaik fogadtatását illetően, ennek ellenére azonban mégis kénytelenek lehúzni a rolót.
1693310400

Elindult a Steam Strategy Fest, a stratégiajátékok szerelmeseinek

Augusztus 28 és szeptember 4 között hatalmas leárazásokkal kedveskedik a Steam a stratégiai játékok kedvelőinek. Ha van olyan cím, ami már rég óta érdekel titeket, de sosem volt megfelelő az alkalom a vásárlásra, most lehet szerencsétek van.
1693231200

GC 2023: Megvannak a Gamescom Award nyertesei

Összesen 14, nem feltétlenül objektív és megfogható kategóriában hirdettek nyertest, a jelöltek között idén megjelent címek, és magán a Gamescomon bejelentett játékok is szerepeltek.
1692190800

Shadow Gambit: The Cursed Crew teszt

A német illetőségű Mimimi Games csapata eddig kizárólag a Commandos által megteremtett stratégiai zsáneren belül mozgott, legújabb játékukban azonban nemcsak felhasználják, hanem újra is gondolják a műfaj elemeit.
1679644486

Játéközön a Future Games Show előadásán!

Tömény játéközönnel fogadott bennünket Aerith és Cloud a Future Games Show: Spring Showcase színpadán. Rengeteg izgalmas új címet láthattunk mozgás közben - íme, az összefoglalónk!
1674727200

Bemutatkozott a Desperados III fejlesztőinek új játéka, a Shadow Gambit: The Cursed Crew

A taktikai játékaikról ismert Mimimi Games legújabb alkotása egy mágikus kalóz-korba repíti el a játékosokat.