Lost Planet: Extreme Condition

Van ez a kihalt elhagyatott bolygó (Lost Planet), amin teljesen elszaporodtak a „Akrid”-nak nevezett furcsa rovarszerű lények. Gondolom ezek után bárki kitalálhatja a fejleményeket... :)

Lost Planet: Extreme Condition

Ahogy az lenni szokott az emberiség szép lassan felélte és lakhatatlanná tette szülőbolygóját, a Földet. Beindult a kolonizációs program szerte a világegyetemben, sajnos nem mindig voltak olyan fényesek az életkörülmények, mint annak idején a Földön. Az egyik ilyen bolygón az EDN III-on a hihetetlen hidegtől eltekintve megfelelőek voltak az életviszonyok, az emberiség el is kezdte a betelepítést. Sajnos azonban nem kellett hozzá sok idő hogy megjelenjenek a planéta ősi lakosai az Akridok...

Lost Planet: Extreme Condition

Bizonyára mindenkinek ismerősen cseng ez a cím, hiszen már rengeteget lehetett róla hallani, és szerencsére egész szép csokornyi videó is elterjedt már a neten keresztül, ezekből többet nálunk is megtekinthettek. Ha kihagytátok, pótoljátok eme hiányosságot, ígérem nem fogjátok megbánni. Az igazság az, hogy én is készítettem nektek egy 20 perces single player videt és egy 10 perces multiplayert is, de mivel túlságosan nagyok lettek és még a minőségük sem valami jó, ezért a szerkesztőséggel úgy döntöttünk, hogy töröljük a projectet. Scuzi érte!