Ezek a játékok szerepelnek a PlayStation Plus Essential decemberi kínálatában

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 29.
  • Akció
Link másolása
Minden szeméttől és szennyeződéstől megtisztíthatjuk a városunkat, saját építésű LEGO-járgányokkal versenyezhetünk és hatalmas sivatagok felett vitorlázhatunk kedvünkre a PS Plus Essential decemberi felhozatalában.

A Sony bejelentette, hogy milyen játékokkal bővül a PlayStation Plus Essential katalógusa az év utolsó hónapjában. Az összes játék december 5-től egészen 2024. január 1-ig zsákolható be, és bizony eléggé változatosra sikerült a műfajok szórása. Egy nyílt világú LEGO-kaland vár ránk a LEGO 2K Drive-ban (PS5, PS4), ami egy teljesen friss anyag, kockáról kockára megépíthetjük álmaink pályáit és verdáit, de kapunk sztorimódot és cross-play kompatibilis online mókát is.

A PowerWash Simulator (PS5, PS4) hatalmas slágercím, célunk az, hogy takarítsunk, ahol csak lehet: autókat, épületeket, parkokat és minden más is, ahol alacsony a stresszküszöb, ám a víznyomás annál nagyobb. Idővel professzionális takarítógépeket vásárolhatunk, minden mi rakunk össze az alátétektől kezdve a fúvókákon és a tisztítófolyadékokon át mindent. Muckingham városát csillogóan tisztán hagyhatjuk.

A Sabre (PS5) egy igazán egyedi kaland, melyben a cél hatalmas sivatagokon át fedezzük fel a világot egy hoverbike nyergében, vagy vitorlázva. A dűnék között monumentális romokat és más nomádokat találunk, miközben rég elfeledett titkokat tárhatunk fel.

Emlékeztetünk mindenkit, hogy a novemberi felhozatalt (azaz a Mafia II: Definitive Editiont, a Dragon Ball: The Breakerst és Aliens Fireteam Elite-et) még december 4-ig húzhatjuk be.

8.
8.
memoryman
PowerWash Simulator? Húha! Lehet előfizetek. Acsizgatni jók az ilyen gyöngyszemek!
7.
7.
crytek
#6: Lényegtelen is hogy mit mondasz nekem ugyanis a game passba kipróbáltam. Engem nem nyert meg a cím. És ehhez se te se mások nem kellettek hanem én magam döntöttem el ahogy mindig hogy tetszik-e vagy sem
6.
6.
TrishtanAG
#1: Mondanám, hogy ezek közül a Sabre pont neked való, mert egy senki által sem ismert gagyi játék, de nem mondom, mert egy senki által nem ismert kiváló játék, így nem neked való.
5.
5.
crytek
#3: Engem az ára nem érdekel. Most is előfizettem a premiumra 1 évre. Ha duplájára emelik a mostaninak akkor is elő fogok fizetni.
700+ játékhoz fér hozzá az ember ha akar. Ennyi game ennyi pénzért ez nevetséges.
Ha csak a jelenlegit 37K-s éves árat nézem ha 1 év alatt 5 komolyabb játékot letol az ember már megérte mint megvenni őket akár csak 10K/db áron.
Az előfizetés mindig is sokkal jobban meg fogja érni ha az ember csak játszani szeretni.

A "baj" az hogy nyilván mindenki max fél éves új AAA-kat akar mindenbe is :) Szóval persze hogy csalódás amikor olyan címeket adnak ami pc-n pl szarrá volt bundlezva és ott figyel vagy figyelt a game passba is.
Ez a 2K Drive ok aránylag friss de kb kutya se tolhatja mert megjelenés óta egy deka hír /cikk nem volt róla.
4.
4.
DarkLord
Tavaly nyáron járt le a ps plus-szom azóta nem újítottam meg és már nem is tervezem...amiket adnak játékokat azokat általában már rég kipörgettem pc-n , egyedül az NBA 2K online miatt fizettem elő a plusz játékok meg jöttek , valamikor jó volt, valamikor nem, de úgy voltam vele, hogyha évente 2 jön, akkor az online mellé megérte az éves előfizetés. De mivel már nem játszok online NBA-t , így előfizetésre csak a játékok miatt nincs szükségem, meg főleg ennyiért, amennyiért most adják :D PS-t sem kapcsoltam be 3-4 hónapja tuti a játékokat már majdnem mindet eladtam, amiket vettem az évek alatt (olyanokat tartottam meg, mint a Bloodborne, Unchartedek, GoW stb.). Engem már nem tudnak visszacsábítani, hogy valaha is előfizessek. Ha megveszek egy játékot 25 ezerért, azért elvárnám, hogy online is játszhassak vele és ne kelljen még 25 ezret fizetnem (soha nem értettem egyet ezzel a dologgal, de szerintem sokan mások sem).
3.
3.
zozo76hun
Nem ertelek benneteket!
Elosszor az volt a bajotok hogy a Sony RENDESEN megemelte az elofizetest, azert hogy jobb szolgaltatast kapjatok. Most meg hogy az EMELT ARU plus melle sorban jonnek a SZAR jatekok meg az a baj... :)
1.
1.
crytek
Jézus ereje ,egyre lejebb. Nem elég hogy premiumba nem kerül értelmes nagy cím de már a haviba is ilyenek kerülnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...