Outrun 2006: Coast to Coast

Exkluzív helyszíneken játszódó, méreg drága verdákkal és dögös macákkal felpezsdített retro autóverseny a SEGA-tól.
Típus: Arcade, Autós, Autóverseny, Száguldozós

Elhagyja a Segát a Shenmue atyja

A legendás játékdizájner, Yu Suzuki közel harminc év együtt töltött idő után elhagyja a Segát. A Shenmue- és a Virtua Fighter-játékok atyja a jövőben tanácsadóként működik majd közre a kiadó projektjeinél, de valószínűleg aktívan nem vesz már részt egyetlen játék munkálatainál sem.

Közel 200 friss kép galériánkban!

Közel kétszáz darab vadi új kép került galériánkba; a felhozatal: Forza Motorsport 2, Gothic 3, Necrovision, Outrun 2006, Paraworld és még sok más finomság.

A heti játékmegjelenések

Vasárnap elmaradt a heti játékmegjelenéseket prezentáló rovatunk, pedig olyan lista gyűlt össze, melyet vétek lenne figyelmen kívül hagyni!

Jövő heti játékmegjelenések

Nem lesz valami izgalmas a jövő hetünk, de azért lesz Alliance, OutRun 2006, Rise & Fall, Street Fighter, Urban Chaos, és MotoGP 06 is. Lássuk a teljes listát!

Outrun 2006: Coast to Coast

Bizonyára mindenki emlékszik még a jó öreg OutRun automatára, az átkosban még kiváló, sőt szinte forradalmi minőségű és nagyon hangulatos zenéjű anyagra, minden Need for Speed jellegű játék előfutárára, Yu Suzuki húsz évvel ezelőtti mesterművére. Legtöbbünkre a húzós játékmeneten túl a cucc hangulata, életérzése is nagy hatással volt, 1986-ban, a vasfüggöny mögötti reménytelenségben szinte drogként hatott, hogy egy bedobott ötforintos érme ellenében kaptunk egy csipetnyi amerikai álmot, percekig nyomhattuk egy virtuális Ferrari Testarossa gázpedálját a zamatos kaliforniai bort érlelő nap varázsos sugarai alatt, miközben a part menti föveny felől a simogató tengeri szellő játékosan a hajunkba túrt, és egy szőke bombázó dorombolt az oldalunkon.

Jövő heti játékmegjelenések

Megérkezett a jövő heti játékmegjelenéseket összegző lista. Elég szegényes a felhozatal, de amúgy sem sokat tudunk majd játszani a nagy E3-as kavalkádban! :)

Jövő heti játékmegjelenések

A jövő héten érkezik az új FIFA, az új Black & White 2, a Paradise, a Resident Evil 4, az OutRun, a Half-Life 2 Episode One, a Neverend meg még sok más finomság.

Húsvéti képek

Sok szép kép érkezett újfent galériánkba: ropogós screenshotokat láthattok többek között a Condemnedről és az Age of Empires 3 kiegészítésről...

Jövő heti játékmegjelenések

A jövő héten érkezik az Auto Assault, a Condemned, az új Sims 2 kiegészítő, a Tomb Raider, az Outrun, meg az új Battlefield is, úgyhogy unatkozni nem fogunk az tuti!

Outrun 2006 megjelenési dátum

A SEGA hivatalos honlapjának Outrun 2006 szekciójában ma közzétették a játék különböző platformokra való megjelenésének dátumait. A PC-s verzió áprilisra tolódott át.