Planetside

Sci-Fi akciójáték, mely 2006. februárjától végre ingyen is elérhető lett a nagyközönség számára. Izgalmas akciójelenetek, látványos csaták... Ez a Planetside!
1467619200

Így ért véget az első Planetside

Tizenhárom évvel a premier után az MMOFPS szerverei július 1-jén leálltak, az első Planetside így már a múlté. A kitartó játékosok egy megható bulival búcsúztak, háború nélkül, kéz a kézben - ezt most ti is megnézhetitek.
1422901560

Eladta a Sony a Sony Online Entertainmentet

Hoppá-hoppá, erősen indul ez a február: a Sony eladta a Sony Online Entertainmentet egy befektetési cégnek, így az a továbbiakban tőle függetlenül és Daybreak Game Company néven működik majd.
1390730400

Masszív átalakítások a Sony Online háza táján

Vad átalakításba kezdett a Sony Online Entertainment: többek között kiderült, hogy hamarosan négy MMO-ja áll le a cégnek, és az összes SOE-játékhoz hozzáférést biztosító All Access előfizetés is átalakul.
1301661278

Lelőtték az Agency-t, leépít a Sony Online

A tegnapi pletykák beigazolódtak, a Sony Online Entertainmentnél óriási leépítések voltak, három stúdiójuk lehúzta a rolót, és a The Agency című PS3-as MMO-jukat is kukába dobták. A csapat az Everquest és a PlanetSide címekre koncentrál a jövőben, és a jelenleg futó projektjeiért sem kell aggódni.
1138020900

Planetside - egy évig ingyen

A Sony egészen pontosan február 14-től ingyenessé teszi a Planetside című kizárólag online játszható sci-fi akciójátékát. Remek Valentin napi ajándék...