LEGO Star Wars II: The Original Trilogy

Az előző LEGO-s rész folytatása, mely nemcsak a fiatalok számára lehet élvezetes.

Újabb Games for Windows címek a horizonton

A LEGO Star Wars 2: The Original Trilogy és a Company of Heroes után idén még több "Games for Windows" fejléccel ellátott játék kerül boltokba.

Megérkezett a hivatalos Lego Star Wars 2-javítás

Az általunk napokban tesztelt Lego Star Wars 2. részével még azoknak is akadhattak komoly gondjai, akik vették a fáradtságot, hogy beruházzanak az eredeti játékba.

LEGO Star Wars II: The Original Trilogy

A tavalyi év legnagyobb meglepetése kétségtelenül a LEGO Star Wars volt, a játék, melyet a TT Games fejlesztett, a George Lucas' hihetetlenül népszerű univerzumához. Az egyedi megjelenésével, "vedd elő és játssz" stílusával, és a legnépszerűbb használata ennek a névnek, hiszen régen jött már ki olyan játék, amely szinte ilyen gyorsan levett mindenkit a lábáról humorával és fergeteges akciójával. Egy ilyen kezdés után a másik három rész, amely még nem volt "LEGOsítva", immáron végre elkészült.

Lego Star Wars II - Tölthető a nemhivatalos javítás

A nemrégen megjelent Lego Star Wars II: The Original Trilogy telepítésekor többeteknél hiba léphetett fel. Megérkezett az orvosság, irány letölteni!

A britek falják a konzolos játékokat

Megérkezett az angliai játékeladásokat összesítő toplista, melyből kiderül, hogy a britek totál odavannak a konzolos cuccokért, azon belül is az X360 játékokért.

A jövő héten megjelenő játékok

Jövő héten érkezik többek közt az Age of Pirates, a Company of Heroes, a Faces of War, a Joint Task Force, a LEGO SW2, az NHL 07, a Rule of Rose és sok más!

Szombat reggeli galérifrissítés

A szombat reggelt egy szép adagnyi screenshottal nyitjuk egy nagyobb galérifrissítés keretében. A legújabb, legszebb és leglátványosabb képekért erre tessék!

GC 2006: Microsoft konferencia blog

Technikai okokból sajnos csak csúszva tudjuk Nektek publikálni a délelőtti Microsoft konferencián írt jegyzeteinket. Ezúton is elnézést kérünk Tőletek a késésért.

GC 2006: A Star Wars jövője

A Wall Street Journal jólértesült munkatársa a Star Wars-ról folytatott beszélgetésünk közben figyelmetlenségében jól elszólta magát.

Újabb Lego-játékok a Lego Star Wars készítőitől

A Traveller's Tales legújabb projektje - nevezetesen a Lego Star Wars II - még korántsem érkezett meg, ám a készítők már tervezik a következő Lego-játékokat.