Stranglehold

A Midway kiadásában egy új akció-kaland játék készül, ami a Stranglehold címet kapta. A stuff látványáért az Unreal Engine 3 lesz a felelős és közben olyan nevek segítik a fejlesztést, mint John Woo és Chow Yun-Fat.

Stranglehold

Tequila felügyelő visszatért! A John Woo 1992-es Hard Boiled (Lat Sau San Taam) filmjében megismert golyóálló zsaru most elindul, hogy leszámoljon a hong kongi alvilággal, és persze, hogy megmentse kedvesét a gengszterek karmaiból.

Stranglehold

Gondolom, nincs olyan akciófilm rajongó, aki ne ismerné John Woo nevét. A kínai származású rendező a műfajban elért érdemeivel már szinte félisteni státuszba emelkedett az utóbbi tíz évben. Sikerfilmek tucatjai fűződnek a nevéhez (Mission: Impossible 2, Ál/Arc), ő mégis a régi nagy kedvencére, a Hard Boiled-re a legbüszkébb. Tény és való, hogy aki látta eme akció opust, az nem felejtette el, de hogy valaha folytatást is kapjon, és pont egy videojáték személyében… Hát, a magam részéről ez soha nem jutott volna eszembe. Éppen itt ütközik ki Mr. Woo zsenialitása! Mindig meg tud lepni minket.