Zoo Tycoon 2: Marine Mania

Kedvenc állatkertünk középpontjába ezúttal a vízi állatok kerülnek. Rengeteg új medence, állat, épület és egyéb kiegészítő vár ránk.
Típus: Menedzser, Sim-Tycoon

GDC 2008: Új játék készül a Zoo Tycoon alkotóinál

A THQ és a Zoo Tycoon-sorozatról ismert Blue Fang Games közösen jelentette be, hogy új játékon dolgoznak, mely a 2010-es üzleti évben jelenik majd meg.

Az e-heti játékmegjelenések

Megérkezett a friss játékmegjelenéseket összesítő lista. Abban biztosak lehettek, hogy nem egy vérszegény hétnek nézünk elébe most sem!

Kipróbálható a Zoo Tycoon 2: Marine Mania

Az újonnan nyílt Zoo Tycoon 2: Marine Maniáról szóló Microsoft-aloldal nyitóajándékként demóval kedveskedik a látogatóknak és a rajongóknak egyaránt.

Nagy karácsonyi X360 és XP játéklista

A Microsoft elküldte nekünk az idei karácsonyi szezonban megjelenő legjobb Xbox 360 és Games for Windows játékok rövid leírásokkal bővített listáját.

Újabb Games for Windows címek a horizonton

A LEGO Star Wars 2: The Original Trilogy és a Company of Heroes után idén még több "Games for Windows" fejléccel ellátott játék kerül boltokba.

GC 2006: Microsoft konferencia blog

Technikai okokból sajnos csak csúszva tudjuk Nektek publikálni a délelőtti Microsoft konferencián írt jegyzeteinket. Ezúton is elnézést kérünk Tőletek a késésért.