Earache Extreme Metal Racing

Olcsó árkategóriába tartozó őrült autóverseny PC-re, PS2-re és PSP-re.
Típus: Autóverseny, Õrült autóverseny

A jövő heti játékmegjelenések

A múlt héthez képest jövő hetünk ugyan élénkebb lesz, ám játéközön továbbra sem várható: mindenesetre a Battlestations: Midway és a Vanguard jó mókának tűnik!

A jövő heti játékmegjelenések

És igen! A héten végre megérkezik a Dark Messiah of Might and Magic, a F.E.A.R.: Extraction Point, a Guild Wars: Nightfall és még sok más - hatalmas - finomság!

Itt az Earache Extreme Metal Racing új demója

Június elején már megjelent a címben szereplő "autóverseny" kipróbálható változata, ám amolyan gondűzőként megérkezett annak második fele is - csak rajongóknak!

Közel háromszáz friss kép érkezett galériánkba

Ajánlatunk a felhozatalból: Battlefield: Bad Company, Company of Heroes, FIFA 07, Just Cause, Rayman: Raving Rabbids, Reservoir Dogs és még sok más nyalánkság!

Tíz darab videó érkezett a reggeli mellé!

Ismét sok-sok animációt tölthettek le tőlünk: a mai felhozatalban olyan címek szerepelnek, mint például a Halo 3, a Rayman 4 vagy a Test Drive Unlimited.

Earache Extreme Metal Racing demó

Ma éjszaka megjelent az igazi templomgyújtogatós halálmetál zenével kellemesebbé tett, amúgy igen pocsék Earache Extreme Metal Racing demója.

Esti képek

Újabb képek érkeztek ma estére galériánkba, mai ajánlatunk: Battlefield 2 - Modern Combat, Dreamfall, True Crime és még sok más nyalánkság...

Earache, kizárólag metal rajongóknak

Őrült autóverseny készül az Earache nevű, brit heavy metal zenéket kiadó cég nevével fémjelezve. Külön finomság, hogy a játék tele lesz licenszelt dalokkal.