Tíz darab videó érkezett a reggeli mellé!

  • Írta: fojesz
  • 2006. június 11.
  • Letöltés
Link másolása
Ismét sok-sok animációt tölthettek le tőlünk: a mai felhozatalban olyan címek szerepelnek, mint például a Halo 3, a Rayman 4 vagy a Test Drive Unlimited.
Ismét sok-sok animációt tölthettek le tőlünk: a mai felhozatalban olyan címek szerepelnek, mint például a Halo 3, a Rayman 4 vagy a Test Drive Unlimited. Érkezett egy érdekes trailer a PlayStation 3 egyik nyitócíméről a Bladestorm-ról, valamint hangulatos videókat láthattok a legújabb két autós őrületről: a FlatOut 2-ről és az Earache Extreme Metal Racing-ről. Nézzük a teljes listát:
A nap videója
Halo 3
Werkfilm

Mióta az idei E3 Microsoft konferenciáján komolyabban szó esett a Halo harmadik részéről, úgy érzem, mintha a világ a feje tetejére állt volna - minden egyes képnek, videónak nagyon tud örülni ilyenkor a rajongó. Egy több, mint 30 megás videó landolt ezúttal szerverünkön, melyben a fejlesztők mesélnek egy keveset a játékról: annak történetéről, grafikai motorjáról, a zenéről és a sok más finomságról. A letöltés kötelező!


A videó letöltése (37,68Mb)

5.
5.
Halfer
Flatout 2 üt, de remélem a versenyrésze is fog ...

Csak csekély ideig lehet elszórakozni ezekkel a poénos dolgokkal benne...
4.
4.
Mast3rmind
3.
3.
Halfer
nekem aztán mutathatják a Halo 3-at, ha egyszer még a 2-vel sem nyomulhatok ..i..
2.
2.
Bermund
áááhhh, ez a Titan Quest ez Csúúcs, már a demo is az volt...

1.
1.
fojesz
A Halo videóban említik, hogy a korábban már látott trailer a játék motorjával készült - vagyis így fog kinézni a Halo 3! :O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...