Paradise

2006. május 3-án megjelenő, Afrikában játszódó klasszikus point & click kalandjáték az UbiSoft-tól, és a Syberia-t is jegyző Benoit Sokal játékfejlesztő vállalat White Birds stúdiójától.

Nintendo DS-re is készül a Paradise

Az UbiSoft bejelentette, hogy Last King of Africa címmel Nintendo DS-re is kiadja a PC-n Paradise néven megismert klasszikus point & click kalandjátékát.

FlatOut 2, Nvidia ForceWare és Paradise frissítések

Három frissítést van szerencsém Veletek megosztani ezen a szép, meccs-hangulatban telő estén - ha egy pillanatra le tudtok szakadni a TV-ről, lessétek meg letöltéseinket!

Javítás érkezett a Paradise-hoz - letöltés lokálból

Online lapok között elsőként tesztelhettük a legújabb kalandjátékot, a Paradise-t - Ramirez kolléga apróbb bugjaira hivatkozott, mikor annak negatívumairól kellett értekeznie.

Paradise

Amikor Kate Walker könnyes szemmel búcsút intett a homályba vesző öreg útitársának elégedett csettintések közepette ismét nyugtázhattuk, hogy Benoit Sokal másodjára is megcsinálta...

Jövő heti játékmegjelenések

Elég szegényes jövő hétnek néznek elébe, de legalább lesz Ghost Recon 3, Paradise, Desperados 2, CM 2006 meg Painkiller Hell Wars is. Azért szomorkodni nincs okunk!

Jövő heti játékmegjelenések

A jövő héten érkezik az új FIFA, az új Black & White 2, a Paradise, a Resident Evil 4, az OutRun, a Half-Life 2 Episode One, a Neverend meg még sok más finomság.

Késő esti képeink

Aki esetleg afféle éjjeli bagolyként még mindig a gép előtt ül, tekintse meg most feltöltött képeinket, olyan játékokhoz, mint pl. a Test Drive Unlimited!

Több, mint 10 animációt tölthettek le tőlünk!

Sokan kérdeztétek, hogy miért nem töltünk fel lokálba minden videót? Nos, kapva az ötleten összegyűjtöttük az utóbbi idők animációit és feltöltöttük őket szerverünkre.

Húsvéti képek

Sok szép kép érkezett újfent galériánkba: ropogós screenshotokat láthattok többek között a Condemnedről és az Age of Empires 3 kiegészítésről...

Elkészült a Paradise honlapja

Az Ubisoft ma fellőtte a White Birds fejlesztőcég Paradise című, április végén megjelenő klasszikus point & click kalandjátékának hivatalos honlapját.