Több, mint 10 animációt tölthettek le tőlünk!

  • Írta: fojesz
  • 2006. április 22.
  • Letöltés
Link másolása
Sokan kérdeztétek, hogy miért nem töltünk fel lokálba minden videót? Nos, kapva az ötleten összegyűjtöttük az utóbbi idők animációit és feltöltöttük őket szerverünkre.
Sokan kérdeztétek, hogy miért nem töltünk fel lokálba minden videót? Nos, kapva az ötleten összegyűjtöttük az utóbbi idők animációit és feltöltöttük őket szerverünkre. Igen széles a mai választék, lévén 10 különböző játékhoz sikerült több filmet szereznünk! Van itt movie olyan játékokhoz, mint a Prey, a Test Drive Unlimited vagy a War Front. Töltsétek le mindegyiket, megéri! Kellemes mozizást!
Ráadás ÜberSoldier Ingame Gamekapocs movie!



Szánjuk-bánjuk, hogy nemrégiben publikált ÜberSoldier-tesztünk mellől véletlenül lemaradt DragoMan kolléga ingém videója - ezt szeretnénk most pótolni. Az 52 megabájtot nyomó videót érdemes letölteni, mert így teljesebb képet kaphattok a második világháborús játék milyenségéről: megfigyelhetitek mozgásban is a játékmenetet, a grafikát vagy a hangokat - letöltés alant.



6.
6.
wasaby44
A Warfront nagyon meg lesz dzsalva
5.
5.
General Thomas
engem is rögtön a Prey érdekel, de a Warfrontot is megnézem Fojesz ajánlására :P
4.
4.
fojesz
A Warfrontot mindenki nézze meg! Nagyon komolyan megvan csinálva za épület belseje!
3.
3.
Daks
na lejott az osszes vegre :D. a showdown-nal rosszabbra szamitottam, a terrawars szornyu, a TD imadnivalo, a movies stunts 2x olyan jo mint az eredeti movies, a war front pedig origin magyar minoseg! :D szep felhozatal fojesz, akoszonjuk!
2.
2.
Daks
eh ez a metal combat eleg gaz lett, a moscow to berlin klafa, a paradise korrekt... es a PREY! Hát gyerekek az kemenyen felpofozott engem! :D
1.
1.
Daks
nagyon durvan Ö-zik az evo GT-s fazon... kicsit gáz. na jöhet a többi szép sorban :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...