Xpand Rally Xtreme

Az Xpand Rally folytatása, benne rengeteg GT, DTR, monster truck és természetesen 4x4 verdákkal. A játékban 40 új pálya lesz!
Típus: Autóverseny

Interjú a Techlanddel

Dead Island, Call of Juarez, Dying Light - a Techland legnagyobb címeit senkinek sem kell bemutatni. Interjúnkban Pawel Marchewkával, a lengyel fejlesztőcég alapítójával és vezérigazgatójával beszélgettünk.

Készítsünk interjút: te kérdezel, a Techland válaszol!

Óriási lehetőséget kaptunk, úgy alakult, hogy interjút készíthetünk a Dead Island és a Dying Light játékokat is jegyző Techland vezérigazgatójával. Persze nem vagyunk mi önzőek, hagyunk titeket is kérdezni!

Több mint 400 új kép landolt galériánkban

Újabb hétvége, újabb galériafrissítés itt, a Gamekapcson. Jelenlegi felhozatalunk is igen kemény, érdemes néhány pillantást vetni rá. Kellemes nézegetést kívánunk!

Itt az Xpand Rally Xtreme demója

A Techland ma netre dobta a Playman új játékának, az Xpand Rally Xtreme-nek a néhány nappal ezelőtt beígért single player demóját. Töltsétek bátran!

Xpand Rally Xtreme demó érkezik januárban

A Techland bejelentette, hogy új autószimulátoruk egyjátékos demója jövő január elején fog megjelenni - már csak pár nap van addig hátra, kitartás!

215 darab friss kép galériánkban!

215 darab fantasztikus screenshottal frissül a GK képgalériája: a mai felhozatal nagy címei között szerepel többek között az új Medal of Honor és a Caesar IV.

E3 2006: Harminckilenc friss trailer lokálban!

Sejtettük, hogy az E3 után szállíngóznak majd képek, videók - sőt! Ám azt mi sem vártuk, hogy egy héttel a kiállítás után ilyen sok trailert tudunk Nektek összeszedni.

E3 2006: Techland line-up

Sorban jönnek a nagy kiadók E3-as felhozatalai. Persze ilyenkor még nem lövik le a meglepetéseket, de azért nem árt odafigyelni az előzetes játéklistákra!