E3 2006: Harminckilenc friss trailer lokálban!

  • Írta: fojesz
  • 2006. május 19.
  • Letöltés
Link másolása
Sejtettük, hogy az E3 után szállíngóznak majd képek, videók - sőt! Ám azt mi sem vártuk, hogy egy héttel a kiállítás után ilyen sok trailert tudunk Nektek összeszedni.

Sejtettük, hogy az E3 után szállíngóznak majd képek, videók - sőt! Ám azt mi sem vártuk, hogy egy héttel a kiállítás után ilyen sok trailert tudunk Nektek összeszedni. Annyi érdekes, változatos és elképesztő animációt töltöttünk fel szerverünkre, hogy botorság lenne ilyen választék mellett megválasztani a nap videóját. Mai felhozatalunkban minden kategória rajongója, minden platform tulajdonosa megtalálhatja a kedvére való letöltenivalót. Lássuk hát a teljes listát, melyen olyan címek szerepelnek, mint például az Age of Empires III: The War Chiefs, F.E.A.R.: Extraction Points, Heroes of Might and Magic V, Medal of Honor: Airborne, Prey, Spiderman 3, stb-stb...
5.
5.
Myko Alto
PSP hozzászólása törölve lett, lévén nem ide tartozik hogy hogyan kell psp-re játékot feltenni! Egyébként amitől nagyon tartok, hogy iszonnnnyat bukás lesz, az a Gyűrűk Ura online! JÁJ!
4.
4.
fojesz
Este fent lesz, vagy legkésőbb holnap este.
3.
3.
lewton6
http://www.telltalegames.com/samandmax
ezt a trélert mindenképp tegyétek fel, ha még nincs fent :)
2.
2.
Daks
juj de állat ez a grim adventures... :D eszrevettetek, hogy az egyik jelenetben ott fekszik a foldon az evil voncarne? gihi :)
1.
1.
lewton6
A Sam & Max trélert feltettétek már? Csak mert ÓRIÁSI!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...