Turok

A Turok című, régen egész jónak számító dinógyilkolós FPS legújabb része, mely a Buena Vista Games-nek köszönhetően keményen hátsó fertájon rúgja a gamereket.

Turok

Sokatok még emlékezhet az 1997-ben kiadott nagysikerű Turok: Dinosaur Hunter névvel fémjelzett játékra. Ám szerintem kevesebben tudják azt a tényt, miszerint a játékot egy azonos néven szereplő képregényhős ihlette. 1954-ben tűnt fel először marcona dínó vadászunk, majd még hosszú évekig örvendeztette meg a képregény olvasókat a Four Colors Comics hasábjain. Szerencsére az Acclaim ezt kihasználva gyorsan kidobott egy játékot, mely azonos főszereplővel és sztorival elnyerte a sajtó pozitív véleményét is. Természetesen főhősünk nem vehette föl a versenyt az ekkor megjelenő Gordon Freeman-nel, így jó értékeléssel távozott a 97-es porondról.

Turok

A 2006-os E3 kiállításon, majd a lipcsei Games Convention-ön is megjelent a Turok, ez a két debütálás pedig éppen elegendő információkkal szolgált nekünk, hogy egy finom előzetest véssünk nektek itt, a Gamekapcson. Mi nem félünk a Raptoroktól, és ti?