Command & Conquer: The First Decade

C&C gyűjtemény, benne Command & Conquer, The Covert Operations, Red Alert, The Aftermath, Counterstrike, Tiberian Sun, Tiberian Sun Firestorm, Red Alert 2, Yuri's Revenge, Renegade, Generals és Zero Hour.
1298379600

Készül a következő Command & Conquer

Tegyük hozzá, hogy mindez még nem hivatalos, csak nagyon erősen valószínű. Az igényesebbek esetleg pletykának is tekinthetik, de úgy tűnik, hogy az Electronic Arts nem csak a PC-s játékok feltámasztására fekszik rá, de ezzel párhuzamosan egy új Command & Conquer is készül.
1262163960

Új médium felé kacsintgat a Command & Conquer

Nem, ezúttal nem az Uri Geller-féle bűvészekre gondolunk, hanem olyan kommunikációs eszközökre, amelyek segítségével az EA reklámozni tudná a sorozatot.
1202233380

Nagy C&C-bejelentés várható két héten belül

Megérkezett a Command & Conquerrel foglalkozó Battlecast videoblog legfrissebb adása, melyben egy hamarosan esedékes, különleges bejelentésről is szó esik.
1152828000

Command & Conquer: The First Decade

A 80-as évek vége felé Louis Castle (a Westwood atyja) cimborájának szüksége volt egy nyomtatóra, amit csak Louis irodájában talált meg, ez az iroda pedig tulajdonképpen kétfunkciós volt egyben, mivel kocsikat is tárolt benne a tulajdonosa. Egyszerűbben fogalmazva Louis első irodája a garázsa volt. Valahonnan innen indult a Westwood karrierje, szinte sehonnan, pénz nélkül.
1146422040

Merülj el a Command & Conquer univerzumban!

Vasárnap esti bónuszként feltöltöttük a Gamekapocs adatbázisát az összes eddig megjelent Command & Conquer epizóddal. Nosztalgiázz te is!
1142717460

Command & Conquer: The First Decade javítás

A C&C-sorozat tizedik születésnapja alkalmából megjelent The First Decade csomag ma egy kicsiny javítással gazdagodott.
1131129300

Command & Conquer jubileum!

Az EA jelentése szerint, a híres Command & Conquer sorozat most ünnepli megjelenésének 10. évfordulóját, ennek örömére készül egy jubileumi csomag.