Készül a következő Command & Conquer

  • Írta: InGen
  • 2011. február 22.
  • Hír
Link másolása
Tegyük hozzá, hogy mindez még nem hivatalos, csak nagyon erősen valószínű. Az igényesebbek esetleg pletykának is tekinthetik, de úgy tűnik, hogy az Electronic Arts nem csak a PC-s játékok feltámasztására fekszik rá, de ezzel párhuzamosan egy új Command & Conquer is készül.

Az információk a megújult CnCStage oldaláról származnak, ami azonban röviddel az információk felkerülése után teljesen leállt. Valószínűleg valami hiba csúszhatott az Electronic Arts gépezetébe, vagy csak ezzel szeretnék húzni a rajongók agyát, mindenesetre néhány szemfülesebb ember azért lecsapott a felkerült újdonságokra.
 
Ezek szerint az EA egy teljesen új stúdiót hozott létre (hála az égnek) a stratégiai részleg vezetésére: ők a Victory Games, és Los Angelesben lesz a főbázisuk. Ezen felül a csapat vezetője, Jon Van Caneghem már el is mondta, hogy egy új, AAA-kategóriás Command & Conquer játékon dolgoznak PC-re.

A stúdió terve, hogy megújítsák a C&C-sorozatra jellemző alapvető technológiákat, és ezzel egy biztos alapot hozzanak létre a széria további fejlesztéséhez. Kicsit merész lenne kijelenteni, de állítólag arra is lehet esély, hogy az egész téma teljesen online vizeken evez tovább.

Persze hivatalos bejelentés egyelőre nincs az Electronic Arts irányából, úgyhogy addig is tessék ezt egy csipet sóval fogyasztani.

15.
15.
Irasalgor
Azért a C&C 3 az nagyon jó volt...tény hogy a 4 elég pocsék lett, de azért még nem temetném...
14.
14.
Quent1n
#13: Én is csak erre tudok most tippelni. Az biztos, hogy nem a minőség. :)
13.
13.
Scoo
#12: Szerintem a pénz határozza meg. A költségvetés.
12.
12.
Quent1n
#11: Hát azért szerintem messze van a legjobb RTS címtől de azért nagyon hangulatos kis játék volt.

Amúgy manapság szerintem a Generalst érné meg föltámasztani, messze a leginnovatívabb játék volt a sorozatban. Én a CnC 3ig toltam a dolgot de az már nagyon nem jött be a RA3 meg még annyira sem. A4et meg ki se próbáltam a videók után.

Én totál úgy éreztem, hogy egyszerűen elszaladt a világ mellettük. Amíg ők annál voltak leragadva, hogy "gyárts sok tankot -> rusholj" addig az RTS műfaj szépen továbbfejlődött. Az ő játékaik meg olyanok maradtak mint a COD. Újat nem nyújt, gyors, pörgős, jó sztori, egyszerű, hangulatos. Pechükre az RTS-ek nem fogynak úgy mint egy FPS.

Ettől a hülye AAA kategóriától meg röhöghetnékem van. :) Nem tudom ki találta ezt ki de jó nagy marhaság. Jó hogy a dobozokra nem nyomják rá, hogy C, B, A, AA vagy AAA játék lapul benne... :D Egyáltalán mitől lesz egy játék AAA? Mert nyilván nem a minősége határozza meg. Esetleg a ráköltött pénz? Mert a google-ba nem találtam magyarázatot erre. :)
11.
11.
szcsaba1994
#7: a RA2-vel szerintem te még nem játszottál. Ha viszont azzal nem játszottál, akkor kihagytad a világ (szerintem) valaha volt legjobb RTS-ét (a TBS más kategória).
10.
10.
amd33
Red Alert 2 meg a C and C Generals kedvenceim!
9.
9.
mdr88
a legutóbbi elég xarra sikeredett... remélem nem annak a vonalán kívánnak elindulni
8.
8.
adam222
imádom ezt a sorozatot, van cnc3 mas sapkám sőt most is a cnc 3 mas egérpadomat használom. Az tény , h a 4 egy rakás sz*r lett de amik előtte voltak... húhúúú. én várom ezt a játékot remélhetőleg jobb lesz mint a 4 :)
7.
7.
Bumbi_King
A Genrerals (+zero hour) és a tiberium wars 3 (+kane's wrath) Nagyon állat gémek voltak rengeteget toltam velük de a többi nagyon pocsék (sztem)
6.
6.
Skyer
Tiberian Sun, meg esetleg a CnC 3 volt a jó.
5.
5.
futurenoise
Minden, ami a cikkben le van írva, már mind hallottuk legalább 3 részre visszamenőleg, az elmúlt években.
/me legyint.
4.
4.
Ecneb
#3: Bizony ám, emlékszem mikor az első résszel játszottunk haverokkal suli helyett..... kár hogy mi lett belőle...
3.
3.
Mortis
Na, ez a sorozat is megy a süllyesztőbe sajna. Kár érte. Nagy öreg, nagy klasszikus...
2.
2.
Scoo
Úgy tudtam az utolsó résszel lezárták a történetet (nem játszottam vele). Persze a pénz beszél, a forgatókönyvíró ír...
1.
1.
Wackor
hát a c&c 4 elég pocsék volt :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...