Command & Conquer: Renegade

2002. február 27-én megjelent belső nézetes akciójáték, mely a Command & Conquer univerzumban játszódik. Sajnos elég sikertelen lett, így az EA le is fújta a tervezett folytatást.

Heti akciók és leárazások - 43. hét

Néhány óra múlva kezdődik október utolsó hete. Az akciók jönnek és mennek, de mi gondoskodunk róla, hogy a Gamekapocs olvasói mindig tudjanak róluk. Reméljük, elégedettek lesztek az eheti választékkal is!

Rajongók remake-elték a C&C: Renegade-et

Egy kicsit lemaradtunk róla, hogy egy rajongói csapat már egy ideje dolgozik azon, hogy modern látványvilággal tálalják elénk újra a Command & Conquer: Renegade-et. Eddig csak a multiplayer volt elérhető, holnap azonban ízelítőt kaphatunk az egyjátékos kampányból is.

Készül a következő Command & Conquer

Tegyük hozzá, hogy mindez még nem hivatalos, csak nagyon erősen valószínű. Az igényesebbek esetleg pletykának is tekinthetik, de úgy tűnik, hogy az Electronic Arts nem csak a PC-s játékok feltámasztására fekszik rá, de ezzel párhuzamosan egy új Command & Conquer is készül.

Új médium felé kacsintgat a Command & Conquer

Nem, ezúttal nem az Uri Geller-féle bűvészekre gondolunk, hanem olyan kommunikációs eszközökre, amelyek segítségével az EA reklámozni tudná a sorozatot.

Nagy C&C-bejelentés várható két héten belül

Megérkezett a Command & Conquerrel foglalkozó Battlecast videoblog legfrissebb adása, melyben egy hamarosan esedékes, különleges bejelentésről is szó esik.

GDC 2007: C&C Renegade 2 ???

Érdekes pletyka kapott szárnyra a GDC-n, miszerint az EA boszorkánykonyháján már javában dolgoznak egy C&C univerzumban játszodó FPS-en.

Merülj el a Command & Conquer univerzumban!

Vasárnap esti bónuszként feltöltöttük a Gamekapocs adatbázisát az összes eddig megjelent Command & Conquer epizóddal. Nosztalgiázz te is!