Assassin's Creed

A next-gen konzolokra és PC-re is készülő játéksorozat első része a Prince of Persia-t és a Splinter Cell-t is jegyző Montreal Studio-tól. Az anyag 1191-ben játszódik.

Assassins Creed PC-s játékteszt

A sötét középkorban, a keresztes háborúk idején, létezett a Szent Földön egy titkos rend, melynek tagjai fanatikus asszamiták voltak, a vallás tisztelete a törvényük, valamint a megszálló hitetlenek ellen elkövetett kegyetlen megtorlások az ő kezükön száradtak. Az ifjú Altair is egy közülük, s most a Ubisoft megadta a lehetőséget a személyi számítógépek tulajdonosainak, hogy a már konzolokon sikeres köröket lefutott Third Person játékukkal, az agilis „sast” terelgetve a korhű Közel-Keleti városokban, egy olyan orvgyilkos-küldetésfolyamban vegyünk részt, amelyben minden eszköz adott, hogy rendünk által testünkbe ivódott kötelességünknek eleget tegyünk.

Assassins Creed Konzolos játékteszt

Kevés olyan játék van, aminek a megjelenését ekkora várakozás és hipe előzne meg, az utóbbi időkben talán csak a Halo 3 büszkélkedhetett eme érdemmel. Eljött az idő, végre itt van, Altair kalandjai az Assassins Creedben megkezdődtek. Lássuk hogy milyen eredménnyel teljesít, a GK szemüvegén keresztül.

Assassins Creed

Legelőször ígéretemnek kell eleget tennem, ugyanis Zoenn kollega megkért, hogy ha már voltam olyan kedves és elcsakliztam az ő előzetesét, akkor legyek oly kedves és említsem meg, hogy ő most tulajdonképpen nagyon elfoglalt, de „mindent az olvasóért” és ezért átadja a lehetőséget nekem. Közlemény letudva, irány a játék.