Mercenaries 2: World in Flames

Készül a Pandemic Studios híres-neves akciójátékának folytatása PS3-ra, X360-ra, PS2-re és PC-re.

Mercenaries 2: World in Flames - késik a javítás

A Mercenaries folytatása itt-ott megkövetelt magának egy esetleges javítást, azonban a Pandemic mai bejelentése szerint a patch még várat magára.

Hamarosan jönnek az első Mercenaries 2 DLC-k

Bár úgy tűnik, hogy a jövőben Mercenaries is bekerül az EA bejáratott sorozatai közé, a készülő harmadik rész ellenére a kiadó nem áll le a játék folyamatos támogatásával.

Itt a Mercenaries 2: World in Flames PC-s demója

Tölthető a Mercenaries 2: World in Flames PC-s demója, igaz, egyelőre csak azok próbálhatják ki, akiknek van FilePlanet előfizetésük.

Lezárult a Mercenaries 2 nyereményjáték

Nyereményjátékunkban egy darab eredeti Mercenaries 2: World in Flames PC-s játék talált gazdára. A szerencsés nyertesnek gratulálunk.

Mercenaries 2: World in Flames

2010-ben járunk, Venezuelában káosz és zűrzavar uralkodik. A dél-amerikai országot háborús zónává minősítették, mióta egy hataloméhes bűnvezér valóságos inváziót indított az itt található kőolajkincsekért. Az országban már nincsenek szabályok, a hivatalos szervek is csak egy-egy város békéjét tudják biztosítani, ám a kapukon túl senki sincs biztonságban. Nagyszerű hely ez egy zsoldosnak!

Nyerj eredeti Mercenaries 2 játékot!

Nyereményjátékunkban egy eredeti Mercenaries 2: World in Flames PC-s játékprogramot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

Mercenaries 2 - tölthető a demo

Mától letölthető a már megjelent Mercenaries 2: World in Flames kipróbálható verziója az Xbox 360 tulajok számára, a PS3-as változat jövő héten érkezik.

Élre tör a Mercenaries 2: World in Flames

Újabb hét, újabb éllovas az Egyesült Királyságban - legutóbb a Mercenaries 2: World in Flames vette át a vezetést a brit, összesített toplistán.

Mercenaries 2 - befutott az utolsó kedvcsináló

Lassan dörzsölhetjük a tenyerünket, ugyanis újabb előzetes látott napvilágot a Mercenaries augusztus 31-én érkező folytatásából, a World in Flamesből.

A héten megjelenő játékok listája

Nem szeretnék ünneprontó lenni, de a nyár utolsó hete következik, azt pedig illik jól kihasználni: játszani is lehet, a felhozatal pedig jó, válogassatok kedvetekre!