Mercenaries 2: World in Flames

Készül a Pandemic Studios híres-neves akciójátékának folytatása PS3-ra, X360-ra, PS2-re és PC-re.

E3 2008: A harmadik videócsokor

A harmadik felvonás, amelyben megtekinthető a Dead Space, a You Are In The Movies, Bioshock, Infamous, Resistance 2, Crysis Warhead, Red Alert 3 stb.

Az év nagy PC-s játékmegjelenései - őszig

Megjelent egy lista a neten az idei év nagy PC-s játékmegjelenéseiről. A felsorolás őszig minden, már megerősített dátumú megjelenést tartalmaz.

Közel hat percig mozog a Mercenaries folytatása

Közel hatperces, kizárólag gameplay jeleneteket tartalmazó trailer érkezett a Mercenaries 2-ről, melynek játékideje alatt az egyik fejlesztő kommentálja eseményeket.

Kedd délutáni galériafrissítés

Újfent jelentkezünk szokásos, heti galériafrissítésünkkel. Ezúttal inkább sportjátékokban vagyunk erősek, de akad sok más érdekesség is, érdemes meglesni.

Zsír új Mercenaries 2 képek a galériában

Zsír új Mercenaries 2: World in Flames screenshotok landoltak ma este kicsiny galériánkban. Összesen nem kevesebb, mint 30 kép érkezett!

Mercenaries - lesz harmadik rész is

A készítők szerint a Mercenaries 2 megjelenése után rögtön nekiállnak a harmdik rész fejlesztésének - az új kiadót ismerve persze ezen már meg sem lepődünk.

Késik Mercenaries 2 - most már hivatalos

Sajnos beigazolódtak a rémhírek, miszerint a Mercenaries várva-várt második részének megjelenése idén már nem történik meg - a megerősítés hivatalos.

Késik a Mercenaries 2: World in Flames?

A Mercenaries 2: World in Flames megjelenése idén novemberre volt kiírva, ám a GameStop webáruház honlapján 2008. április szerepel. Hogy is van ez?

Hétfő esti képözön

A hét elején igen nagy pangás van képek terén, de azért sikerült összeszednem 200 darab képet kisebb, illetve nagyobb nevű játékokról.

E3 2007: Galériafrissítés - az újabb felvonás

Megérkezett az E3-as galériafrissítések következő felvonása kizárólag AAA-s címekkel! Ace Combat 6, Army of Two, Crysis, Stalker 2, UT3... - nyamm!