Sacred 2: Fallen Angel

Ancaria világába elkalauzoló profi RPG az Ascaron-tól. Sok-sok kaland, mágia és háború egy elvarázsolt virtuális világban - ez a Sacred 2.

Sacred 2: Fallen Angel A konzolos kiadás tesztje

A Gamekapocs idáig is nagy figyelmet fordított a 2004-es nagysikerű Sacred folytatására. A PC-sek már tavaly november óta élvezhetik ezt a hétköznapinak semmiképpen sem nevezhető játékot, ám tekintettel a tavaly év végi iszonyatos játékdömpingre, csak egy megjelenés előtti verziót volt lehetőségünk letesztelni nektek, ami nem is olyan nagy baj, hiszen a Sacred 2 leginkább a konzolosok számára nyújt soha nem tapasztalt meglepetéseket.

Sacred 2: Fallen Angel Exkluzív béta teszt

A jó és a gonosz újra egymásnak feszül, ezúttal Ancaria földjén, ahol a T-energia itatja át az élők minden porcikáját. Misztikus lények lakják be a végeláthatatlan vidéket, de a nyugalom és a béke sehol sem tart örökké. A felsőbbrendű Szerafinok birtokolták ősidők óta a T-energia titkát és egyben a világ sorsának kulcsát is.

Sacred 2: Fallen Angel Exkluzív - mocap stúdiólátogatás és interjú

Április 23-án, szerdán a Gamekapocs nevében exkluzív meghívásnak tettem eleget, hogy Ti is tanúi lehessetek az Ascaron Entertainment és a CDV közös műhelyében készülő Sacred 2 zenei motion capture felvételeinek. A német Blind Guardian zenekar egy szám erejéig szerepelni fog a játékban, a stúdiómunkára pedig kicsiny hazánkat választották! Személyes beszámoló következik a 3D Brigade csapat Kolhoz stúdiójában történt eseményekről.

Sacred 2: Fallen Angel Exkluzív - prezentáció és játékbemutató

Április 22-én délután a Novotel Budapest Danube Hotel egyik konferenciatermében nem mindennapi vendégek vártak a hazai gamersajtó képviselőire. A cdv-sevenm szervezésében az Ascaron Entertainment munkatársai látogattak el hozzánk, hogy zárt ajtók mögött bemutassák 2004-es sztár RPG-jük folytatását, a Sacred 2: Fallen Angel-t. Az exkluzív prezentáción természetesen mi is részt vettünk, hogy első kézből szállíthassuk nektek a játékkal kapcsolatos legújabb infókat és érdekességeket.