The Club

A Project Gotham Racing készítőinek új nextgen akciójátéka, kizárólag PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Új stúdiót alapítottak a Bizarre fejlesztői

Alig pár napja sirattuk a srácokat az Activision tisztogatásainak áldozataiként, azonban szerencsére nem eszik olyan forrón a kását, a fejlesztők nem törődtek bele sorsukba, hanem egy vadi új stúdiót alapítottak Lucid Games néven. A régi projektek szellemiségének megőrzése a cél Seattle-ben és Kanadában.

A Bizarre Creations bezárásáról bővebben, belülről

Sokakat megdöbbentett, felbőszített a Bizarre Creations bezárásáról szóló bejelentés, de igazság szerint vajmi keveset tudunk arról, hogy mégis miért döntött úgy az Activision, hogy az egyébként jó játékokat készítő csapatot bezárja. A Eurogamernek az egyik volt vezető nyilatkozott.

Búcsúzunk a Bizarre Creations-től

A Project Gotham Racing fejlesztői a közelmúltban hivatalosan is lehúzták a rolót, tegnap egy megható videó került fel a netre, ahol egy együtt érző rajongó, Eamon Urtone búcsúzik a játékiparban 17 éve jeleskedő stúdiótól. Most tényleg egy olyan csapatot nyírtak ki, ami nem érdemelte meg.

The Club

A Bizarre Creations nevével az utóbbi években csak a Project Gotham Racing sorozat kapcsán találkozhattunk. Az Xbox 360 exkluzív autóverseny mellett ők jegyzik még a Geometry Wars és a Boom Boom Rocket arcade címeket is, ám ettől a két stílustól eddig nem igazán sikerült elszakadniuk. Most azonban valami merőben új irányba indultak a The Club című játékuk segítségével.

The Club - elfelejtették a termékkulcsokat

Kisebb botrány küszöbén áll a Sega, miután a PC-s The Club-hoz elfelejtették mellékelni az online játékhoz szükséges termékkulcsokat - a kulcsok pótlásán már dolgozik a cég.

A heti játékmegjelenések

Bár a figyelem középpontjában a GDC áll, nem szabad megfeledkezni a heti a játékfelhozatalról sem , főleg ha olyan címek jönnek, mint a The Club vagy a FIFA Street 3.

The Club demó az Xbox LIVE-on

Eddig csak a Playstation 3 tulajok próbálhatták ki a The Club nevű akciójáték demóját, viszont mától fogva már az Xbox 360-ra is letölthető a gamma kipróbálható verziója.

The Club demó érkezett PlayStation 3-ra

Mint azt már jól megszokhattuk, a PlayStation Store minden hét csütörtökén frissül: a tegnap épp a The Club kipróbálható változata vált elérhetővé.

Két új trailerrel ismét akcióban a The Club

Befutott két új videó a Bizarre Creations által fejlesztett The Club-ról. Most egyértelműen kiderül, hogy a grafikára és a játékmenetre nem panaszkodhatunk majd!

Februárban kerül boltokba a The Club

A Sega legutóbbi megjelenési előrejelzéséből fény derült a Project Gotham Racing készítőinek új játékának boltokba kerülési dátumára napra pontosan.