Rise from Lair

Vérbeli nextgen akciójáték kardozós macával és sok sok ránk támadó ellenféllel. Természetesen Playstation 3 exkluzív.

Részletek a Factor 5 törölt játékáról

Nem a sárkányos Lair volt az utolsó munkája a Factor 5 csapatának, nagy titokban készítettek egy második világháborús játékot Animal Wars címmel, melyben bájos állatkák vívták volna kíméletlen harcukat. A Sony PS3-exkluzív címnek szánta, de azóta a projektet törölték, s a csapat is szétszéledt.

Bezártak a Lair fejlesztői is?

Sokasodnak a - még mindig nem megerősített - pletykák a Lairt és a Star Wars: Rouge Squadron szériát jegyző Factor 5 körül: most azt beszélik, a gárda lehúzta a rolót.

Leépítések a Lair fejlesztőinél?

A pletykák szerint nem áll túl jól a Factor 5 szénája: ismeretlen források arról számolnak be, hogy a napokban elbocsátottak a csapat felét.

Ősszel jönnek Európába a PS3-as Platinum-játékok

A Sony Computer Entertainment Europe bejelentése szerint ősszel kerülnek az európai boltokba az első PS3-as Platinum-játékok, "mindössze" negyven eurós áron.

GDC 2008: Lair - jobb formában, mint valaha?

A Lair-t utáltuk borzalmas irányítása miatt: Factor 5 sárkányos játéka ékes példája volt, hogy miként lehet egy ígéretes címet sok-sok butaság miatt tönrevágni.

Nintendo Wii-re fejlesztenek a Lair alkotói

Bár a Lair alapötlete nem volt rossz, és a grafika is tetszetős volt, a béna irányítás miatt azonban hamar megutáltuk a játékot - talán majd most megmutatják a készítők!

TGS 2007: Sony, Capcom és Square lineup

Befutottak az idei Tokyo Game Show kiállítóinak első lineupjai. Kezdetnek a Capcom, a Square Enix, és a Sony hozta nyilvánosságra játéklistáját.

Hétfő délutáni galériafrissítés

Galériafrissítéssel is kedveskedünk így a hét elején, melyben számos remek cím szerepel - tessék végigcsekkolni az összeállítást, akad mindenféle jó!

Késik a PS3 exkluzív Rise from Lair

Eredetileg augusztus 14-re lett kiírva, ám szeptemberre csúszott a korábban csak Lair-ként ismert Playstation 3 exkluzív Rise from Lair megjelenése.

E3 2007: Sony sajtókonferencia

Kilenc perc múlva kezdődik a Sony sajtókonferenciája, mellyel véget is ér ezen különleges események sora. A műsort természetesen most is élőben közvetítjük.