E3 2007: Sony sajtókonferencia

  • Írta: fojesz
  • 2007. július 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Kilenc perc múlva kezdődik a Sony sajtókonferenciája, mellyel véget is ér ezen különleges események sora. A műsort természetesen most is élőben közvetítjük.
Kilenc perc múlva kezdődik a Sony sajtókonferenciája, mellyel véget is ér ezen különleges események sora. A műsort természetesen most is élőben közvetítjük.

22:06 - Most már tényleg vége. A Sony konferenciája nagyon jóra és hatásosra sikerült. Remek bejelentések, érdekes videók - folyamatos izgalmak. Mi most elköszönünk, de hamarosan érkeznek a megszokott módon a különféle bővítmények. További jó E3-azást, sziasztok!


22:00 - A Gran Turismo 5: Prologue trailer után a Sony befejezte volna a konferenciát, azonban egy poén keretében jött a ráadás: "Phil, nem felejtettél el valamit?" "Ja, de! Hölgyeim és uraim! Minden amit most fognak látni, valós időben játszódik." És következett a Killzone 2 bemutató. Engem a hideg kirázott, miután elsötétült a terem.


21:56 - Bemutatkozik az Infamous. A játékban egy különleges képességekkel rendelkező egyént alakítunk majd. A látvány valami elképesztő: autókat repítünk, épületeket robbantunk - erről a játékról külön bejelentés formájában is beszámolunk majd!


21:45 - First-party címek: videóbemutató a PS3-exkluzív Ratchet & Clank-részről, a nemrég bejelentett Folklore-ról, a Heavenly Sword-ról, az EA hasonszőrű játékával nem összekeverendő NBA 08-ról, a LittleBigPlanet-ről és a Tomb Raider trónjára törő Uncharted-ról.



21:42 - Jó hosszú videó volt ez, melynek a végén ott állt: a játék mindenhol egyidőben, 2008. elején fog megjelenni! Kojima elmondta a késésért kárpótlásul: ez már a játék motorjával készült videó, az MGS 4 így fog kinézni.



21:34 - Színpadra lép Hideo Kojima - igen, a Metal Gear Solid 4 továbbra is PS3-exkluzív. Bemutatják az új trailert.

21:27 - Rövid videóbemutatók a következő címekről: Call of Duty 4, Assassin's Creed, Kane & Lynch, Resident Evil 5, Burnout Paradise, Madden NFL 08, Harry Potter 5, The Simpson's Game, Guitar Hero III, Medal of Honor: Airborne, Rock Band (a pletykált X360-exkluzivitást elfelejthetjük!).



21:25 - Tretton büszkén jelenti be, hogy PC mellett csak PS3-ra fog megjelenni az Unreal Tournament 3 - az Xbox 360-as verzióról szóló hírek tehát hamisnak bizonyultak. Megtekinthettük a játék minden bizonnyal legszebb trailerét rengeteg ingame jelenettel. Az anyag megjelenése novemberben várható.



21:22 - A méltán híres NCSoft (Guild Wars, Lineage, stb.) PS3-exkluzív MMO-n dolgozik. További információkra még várnunk kell. Tretton bejelentette, hogy a Haze egy ideig exkluzív cím lesz - trailert is láttunk a Ubisoft új FPS-éről.


21:20 - Érdekességek: a Lair névre hallgató sárkányos akciójáték már 25 gigabájton terpeszkedik, tehát komolyan kihasználja a Blu-Ray lemez adta tárkapacitást. Igazi next-gen játék várható!

21:19 - Az első kitűzött cél: év végéig elérni a tizenegymilliós eladásokat.


21:17 - Jack visszatér, most pedig a PS3-árcsökkentésről beszél. Hamarosan jön az európai árak bejelentése, kitartás!

21:07 - Újra terítéken az ősszel érkező Home. Mint kiderült a szolgáltatás egyes fícsörei mobilról is hozzáférhetőek lesznek, így például telefonunkkal fényképezett fotóinkat azon keresztül tölthetjük fel a Home-ba. További finomság, hogy a játékba beépítették a Singstart, így akár a játékon belül is rendezhetünk házibulikat a megfelelő eszközök tulajdonában! Home-hozzáférésünkkel automatikus generálódik egy weboldalunk, ahol képeink, naplóbejegyzéseink lesznek megtalálhatóak. A Home-ból bármilyen játékot elindíthatunk majd, így például a Motorstorm többjátékos módját is, mellyel szintén a jövő hónapokban egészül ki a játék.



21:00 - Új játékok kerülnek bemutatásra, melyek a PlayStation Network-ről lesznek elérhetőek. Az Echochrome egyfajta logikai játék lesz, a lényegét nehéz elmagyarázni, de a videóban majd Ti is látni fogjátok - érdekes és ötletes! Jön a Wipeout HD, mely a PS2-n és PSP-n hihetetlen sikereket elért versenyjáték felturbózott változata lesz. Van itt még Pain és Warhawk (róluk már sokat mindent halottunk korábban), végül pedig a többjátékos módra kihegyezett Socom: Confrontation is tiszteletét teszi.




20:58 - Érkezik Phil Harrison.

20:54 - Hosszú utat tett meg, de eljött a rendezvényre maga Chewbacca is! :) Magával hozta a PSP Battlefront Edisönt, mely októberben válik elérhetővé a Star Wars: Battlefront - Renegade Squadron PSP-exkluzív játékkal egyetemben. Utóbbiról egy új trailert is láthattunk. Bemutatták az ezüst színű PSP-t is, mely szintén ősszel kerül boltokba egybecsomagolva a Daxter című produktummal.

20:51 - Bemutató a PSP és a PS3 összekapcsolhatóságáról. Egy HD-minőségű Spider-Man 2-előzetest futtatnak az újgenerációs konzolon, a kép azonban a PSP kijelzőjén jelenik meg.


20:48 - Színpadra lép Kaz Hirai, aki bemutatja az újradizájnolt PSP-t! Az új gép szeptemberben érkezik: vékonyabb és könnyebb lesz

20:43 - PSP-címeket mutat be a cég: Socom: US Navy Seals - Tactical Strike, Wipeout Pulse, Syphon Filter: Logan's Shadow, NBA 08, God of War: Chains of Olympus, Silent Hill Origins, Patapon, Tiger Woods PGA Tour 08, Sonic Rivals 2, SWAT: Target Libterty, Final Fanrtasy Tactics: War of the Lions, Castlevania: The Dracula X Chronicles. A PSP-re több mint 140 címet ígértek Sonyék.

20:42 - A Sony a mai konferencián ötven játékot készül bemutatni, ám előttük lerántják a leplet terveikről: a PS2 természetesen tovább fog menetelni, a támogatás nem fog megszűnni. Idén még 160 új játékot akarnak kiadni a gépre!

20:38 - "Rendkívül örülünk, hogy bemutathatjuk terveinket a PlayStationnel kapcsolatban" Előtérbe került időközben a PS Home, mely a PS3 egyik várva-várt online fícsöre lesz.


20:32 - Mindenféle látványos bevezető nélkül kezdődik el a konferencia, porondon a Sony amerikai részlegének vezetője, Jack Tretton.

20:21 - Túl vagyunk eddig egy viszonylag lapos Nintendo-, és egy látványos, mozgalmas Microsoft konferencián. Természetesen a sorból a Sony sem hiányozhat, így ha minden jól megy hamarosan kezdődik az ő műsoruk is. Imádkozzatok, hogy ne csússzanak ismét háromnegyed órát, mint tavaly!
21.
21.
asadasad22
Nem is kellett hozzá sok idő, hogy tisztázódjon az Unreal Tournament 3 körüli megjelenési mizéria és hogy a Sony megmagyarázza, mit is jelent az időleges PlayStation 3 exkluzivitása a játéknak. Tehát a fentiek fényében az UT3 megjelenése így fog alakulni.



* PlayStation 3 - 2007 november

* PC - 2007 vége

* Xbox 360 - 2008
20.
20.
asadasad22
"Unreal Tournament 2007 PS3 exluzivitás





(GamerSyde) Tisztázódott a tegnapi Sony sajtókonferencia során elhangzott Unreal Tournament 2007 exkluzivitás ténye. Bizonytalan ideig PS3 exkluzív lesz az UT3, emellett a kiemelkedő PC-s modokat is élvezhetik majd a Sony konzoljának tulajdonosai."



Tehát bizonytalan ideig nem lesz boxra.
19.
19.
battlefield2
az 576.hu shop ban elő lehet rendelni az UT 2007 XBOX360 ra

ughogy nem hiszem hogy nem jelenik meg avgy sokat késik majd

de kitugyaa.....
18.
18.
asadasad22
fnorberto: Te olyan hülye vagy, mint a segg. Ne hidd el, hidd csak azt, hogy egy időben érkeznek. De tudod mit? Hidd csak azt, hogy x360ra jön előbb és még jobb is lesz rá. Akkor mégnagyobb lesz a pofáraesés. Ezek nem találgatások, hanem tények, ember! A jóélet álljon beléd. A Sony hogy hazudna már? Valószínű, hogy a Sony hazudik, az Epic meg csak nézi, és mint az engedelmes kisgyerek nem szól egy szót sem, csak bólogat, hogy ez tényleg így van. Neked sem ütheti meg az IQ szinted a 70et. Nemcsoda, hogy boxfanboy vagy, szépen el vagy hülyítve. Lónak a faszát fog egyszerre jönni. Egyszerre fog jönni PC-re és PS3-ra, és utánuk kb fél évvel x360-ra, ki tudja mennyire butítottan. Ezek tények.
17.
17.
FNorberto
Szarom le mit hazudik megint a Sony az UT3-al,ameddig az Epic azt nem mondja hogy nem lesz,addig nem hiszek másnak.Egyszerre fog jönni PC-re PS3-ra és 360-ra.És egy nagy lóf***-t lesz butítva a PS3-ashoz képest!
16.
16.
Meg persze a GTA4 ami szintén vágni fog..
15.
15.
Én az UT és a Burnout miatt szeretnék x360-at, de nem is tudom.. lehet, h mégis a Sony gépe fog megint beválni.. és az, h a Lair már 25 gigát eszik elég furcsa sztem.. reklámfogás..
14.
14.
asadasad22
13: Jön, csak később. És lehet, hogy butítva lesz jócskán a PS3-ashoz képest.
13.
13.
Guppi
Mi az hogy nem jön a UT3 xbox-ra?!?!? Hát a jó $@$ ß ] ] !! Pedig úgy tudom fent van a trailere a live-on!
12.
12.
asadasad22
letölteni nem lehet az egészet?
11.
11.
Kharas
10.
10.
Gerison bacsi
Én végig néztem élőben Gamespot-on és minden percét élveztem! ^^
9.
9.
huszti
"Idén még 160 új játékot akarnak kiadni a gépre!" love sony :)
8.
8.
huszti
ldavid: valszeg olcsóbb is lesz, a súlyvesztés miatt....
7.
7.
SWBF2
pstomi nem mondtam hogy érdekesebb mint ez,de az se volt annyira rossz
6.
6.
fojesz
Igen. Annyi az össz különbség. :D
5.
5.
ldavid
ez lenne az új psp?

http://i.i.com.com/cnet.g2/images/2007/190/6174036_screen005.jpg
nem igazán látok különbséget, inkább csak vékonyabb lehet xD
3.
3.
pstomi
Sony konferencia sokkal érdekesebb mint a Nintendoé
3.
3.
fojesz
2.
2.
ldavid
majd az új psp-ről képet ha tudtok szerezni pls! :)
1.
1.
SWBF2
Lapos?Nintendo sok érdekes dolgot bejelentett
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...