Need for Speed: Carbon

A Need for Speed sorozat legújabb darabja, mely immáron a nextgennek hódolva Playstation 3-ra is meg fog jelenni. Kemény anyag, a rajongóknak kötelező!

Need for Speed: Carbon

Need for Speed. Egy név, mely már kerek 10 éve áll a virtuális száguldás szerelmeseinek szolgálatában. Egy név, mely joggal viseli az autós játékok lexikonjában a „valaha készült legtutibb anyag” lábjegyzetet. Egy név, mely megszámlálhatatlanul sok résszel büszkélkedhet, és ami folyamatos lendületben van – csak az a gond, hogy a lejtőn lefelé.

Need for Speed: Carbon

„ Nem számítottam arra, hogy újra idetolod a képed! A dolgok megváltoztak azóta, hogy eltűntél. Az egész város csatatérré változott, a területek felosztásáért. Tunningolt, egzotikus és izomautók küzdenek egymással, ami mindig a kanyonban végződik. Na ez az, amit te sosem fogsz túlélni! Szóval hallottam hogy visszatértél… Most azt akarom hallani hogy eltűnsz… „

Need for Speed: Carbon

A Need for Speed sorozat immáron 12 éves pályafutást tudhat magáénak és bizony eddig néhány kivétellel mindegyik része pazaron helyt állt az autóversenyes játékok mezőnyében. Bár a V-Rally-t és a Motor City Online-t annyira szégyellik a fejlesztők, hogy nem is számolják a sorozat részeinek, azért a többi epizód keményen odavágott a játékos társadalomnak.