Myst

Mindenidők egyik legkomolyabb kalandjátéka végre a Sony kézikonzolján, a PSP-n is feltűnik! Megjelenés: 2006. június 15.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kellemesen sűrű hét vár ránk így augusztus végén, szinte minden platformon bőséges lesz a játéktermés, és a nagyobb címekből sem lesz hiány. Lássuk a legfrissebb megjelenések listáját!

Jut még Xbox Game Pass-játék augusztusra

A hónap második felében is bővül az Xbox Game Pass kínálata, a Microsoft menetrendszerűen osztotta meg velünk, hogy milyen újdonságokra számíthatunk a szeptemberig hátralévő időben.

TGA 2020: Futottak még a díjátadón

A The Game Awards természetesen megint számos bejelentést és látnivalót hozott magával, minden egyes hírnek azonban nem tudunk külön helyet szorítani. Következzen a kimaradt anyagok összeállítása!

Ez történt a tegnapi Facebook Connect-eseményen

Tegnap nem csak a Sony, hanem a Facebook is megtartotta a maga kis online rendezvényét, amely alatt rengeteg VR-játékkal kapcsolatos bejelentést kaptunk, valamint hivatalosan is bemutatkozott az Oculus Quest 2.

Neurális hálózattal javítható a retro játékok grafikája

Ráadásul nem is akármilyen eredménnyel! Egyelőre ugyan még csak kísérleti stádium gyanánt kizárólag a screenshotok látványvilágát javítják fel, de a különbség már így is elképesztő. Itt az autentikus remastered játékok korszaka?

TV-sorozatként térhet vissza a Myst

A kultstátuszú point 'n' click kalandjáték újra visszatérhet a képernyőkre, de nem olyan formában, mint azt elsőre gondolánk. Lapértesülések szerint a Legendary Entertainment TV-sorozatot csinálna a Mystből.

Az élen nyitott itthon a FIFA 11

Talán nem nagy meglepetés, a FIFA 11 rögtön letarolta a mezőnyt, még a múlt heti sztárjátékunkat, az F1 2010-et is könnyű szerrel szorította vissza a második helyre. Az új FIFA egyedül Nintendo Wii-n nem tudott az élre kerülni - a Super Mario Galaxy 2-vel még neki is meggyűlt a baja.

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő hét egyértelműen a Nintendoé, rengeteg játékának köszönhetően, ám sajnos az új Narnia krónikái mellett nem lesz nagyobb cím a következő napokban.

Több, mint 350 friss kép galériánkban

A sajnálatos magyar foci-vereség után bánkódó olvasóinkat jobb kedvre derítendő, hatalmas galériafrissítést ajánlunk fel gondűzőként több, mint 350 képpel.

Myst készül PSP-re - Hivatalos bejelentés!

Végre hivatalosan is megerősítette a PSP-s Myst készültét a Midway. A június közepén megjelenő játék minden bizonnyal sok fejtörést okoz majd a kézikonzol-tulajoknak.