Football Manager 2007

A Football Manager-széria következő idényhez kapcsolódó része: sok-sok menedzsment, semmi akció - az angolok biztosan rákattannak. :)
Típus: Foci, Menedzser, Sport

Beperelte a Manchester United a Segát

Bíróság elé viszi a Segát a Manchester United a Football Manager miatt, miután az csak a csapat nevét használta fel, a címerét már nem licencelte. A készítők szerint ezzel a korábbi években még semmi probléma nem volt.

Mi történt április elsején?

A húsvét alaposan rányomta a bélyegét a bolondok napjára, ettől függetlenül a Gamekapocs szokásához híven kisebb csokorban nyújtja most át nektek a legviccesebb kamuhíreket. Nektek mi volt a kedvencetek?

Folytatásokon gondolkodik a Sega

A Bayonettát, az Aliens vs. Predatort és az Alpha Protocolt is folytatná a Sega: a cég fejese egyúttal kijelentette, hogy muszáj lesz belehúzniuk X360 és PS3 fronton.

A britek foci helyett inkább versenyeznek

Mindig is tudtuk, hogy a britek imádják a focit, mind a valós életben, mind a TV-ben, mind pedig a számítógépen és a játékkonzolokon. Most azonban...

Angliában hódít a Football Manager 2007

Megtört a jég! Megtört, ugyanis több hetes uralma után a FIFA 07 visszavonulni kényszerült a Football Manager 2007 által, mely elfoglalta a dobogó első fokát.

Football Manager 2007 demóra várunk

Kiadóként a Sports Interactive bejelentette, hogy jövő hét vasárnap megérkezik a Football Manager-széria "idei" részének kipróbálható verziója.

Közel háromszáz friss kép érkezett galériánkba

Ajánlatunk a felhozatalból: Battlefield: Bad Company, Company of Heroes, FIFA 07, Just Cause, Rayman: Raving Rabbids, Reservoir Dogs és még sok más nyalánkság!

Készül a Football Manager 2007

Nyakunkon az idei világbajnokság nyitómeccse, ráadásként a Segának is most szottyant kedve bejelenteni a Football Manager-sorozat jövő évi epizódját, a 2007-et.