Mi történt április elsején?

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 2.
  • Érdekesség
Link másolása
A húsvét alaposan rányomta a bélyegét a bolondok napjára, ettől függetlenül a Gamekapocs szokásához híven kisebb csokorban nyújtja most át nektek a legviccesebb kamuhíreket. Nektek mi volt a kedvencetek?

Az alábbi lista természetesen maximálisan szubjektív, és a teljesség igénye nélkül készült. Kommentben várjuk a ti kedvenc tréfátokat!

Készül az Apple konzolja

Az IGN rakta össze az Apple első játékkonzoljának, iPlay bemutatkozó előzetesét, amihez Jony Ive-ot is megszólaltatták a srácok. A videó elsőrangú, ráadásul itt-ott ki is osztja az almás céget.

Játék a Deus Ex: Human Defiance

Az Eidos Montreal pontot tett a Deus Ex: Human Defiance kapcsán felmerülő pletykaáradat végére: a cím valójában egy játékot takar, méghozzá 8 biteset, Moszkvával és Montreallal, mert a rajongók így akarták.

Természetesen poén az egész, egyúttal a srácok leszögezték: a Human Defiance címet annak idején "biztos, ami biztos" alapon védették le, de utóbb eldöntötték, hogy nem használják majd semmire, így válhatott az a mostani tréfa alapjává is.

Jön a Football Manager 1888

A Sports Interactive bejelentése minden focirajongó szívét megdobbantja majd, népszerű menedzserjátéka a sportág kezdeteihez nyúl vissza, és az 1888-89-es szezont dolgozza fel. Tizenkét csapattal.

Természetesen a grafika nem színes, mert akkor a játék nem lenne autentikus, na meg a pontos szimuláció kedvéért egy sor problémakört be kellett építeni a programba: így például a játékosnak pótolnia kell azokat a sportolókat, akiket szezon közben hívtak be a hadseregbe. Pontos leírást a hivatalos weboldalon találhattok!

Death Matchcsel bővül a Journey

A Journey mondhatni nyugodt játék volt, az új Rocket Death Match DLC-nek hála azonban alaposan felpörög majd a játékosok adrenalinszintje. Trailer:

Kincskereső mód a Google Mapsben

Hasznos funkciót kapott a Google Maps, William Kidd rejtett kincseit kutathatjuk fel az új kincskereső móddal. A fícsör már kipróbálható, kedvcsinálónak tekintsétek meg a készítők előzetesét:

15.
15.
csabi990514
Micsoda google reklám Égesd el a laptopod és talán életed egyetlen szabadsesését is hagyd ki hogy egy kisvárosnyi X-et kapj mekkora hülyeség XD
14.
14.
Jocilus
A Football Manager a legnagyobb! :D
13.
13.
névtelenség
Ez volt a legfájdalmasabb mind közül:
http://www.screwattack.com/news/april-fools-2013-half-life-2-episode-3-page-appears-steam-store
12.
12.
Dugong
A legjobb, ahogy az eidosos srácok tiszta átéléssel magyarázzák, hogyan lesz két háromszögből négyzet.
11.
11.
nukleotid
#7: és én voltam az első kettő, aki hozzá szólt :D
10.
10.
Donpedro
http://www.youtube.com/watch?v=aGSdPx8Nu-U

És ezeket tényleg be is rakták a játékba :D
9.
9.
Batman
A Half-Life 2 episode 3 volt a legjobb
8.
8.
M3rcy
A Reddit pedig megvette a Team Fortress 2-t http://blog.reddit.com/2013/04/reddit-buys-team-fortress-2.html
7.
7.
Nekem a kedvencem a sajátom volt, a magyar black ops 2 közösség oldalát csinálom facebookon, és kiirtam, hogy májustól fizetős lesz a black ops 2 multija, és cserébe az xboxosok helló kittys fegyver camot kapnak, a pc-sek simses camot, míg a ps3masok és wii u-sok mariosat :-) sokan írtak hogy jó tréfa volt, de többen beirtak hogy rohadt kurva actividion, mit kepzell?????? Hahahahha jó volt :-)
6.
6.
TheJoKeR
Nekem War Thunder tetszett a legjobban:D Ponykkal szelni az eget xD Nem volt semmi. :DD
http://kepfeltoltes.hu/130402/shot_2013.04.01_19.02.45_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
5.
5.
EBR2000
Sok jó szivatás volt de szerintem a far cry blood dragon is elég gyanús, nekem az Iplay és a football manager 1888 tetszett
4.
4.
r.o.b.
Ne felejtsük el a Bioshock Infinite Multiplayert, ingyenesen letölthető tartalomként.
3.
3.
Cooper911
tegnap a gmail belépő oldalán volt egy kis ikon ami a gmail blue-t jelentette be. Erre az oldalra mutatott:
http://mail.google.com/mail/help/intl/en/promos/blue/index.html
2.
2.
Robben84
A tavalyiak azért viccesebbek voltak, de azért az iPlay meg a Football Manager megmosolyogtatott. :)
1.
1.
adam6751
A Google szimat beta volt a legjobb! Egyik haverom be is vette. xD Én szerencsére elolvastam hogy hogy működik és időben láttam az 5. pontot: "április elseje van".
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...