Soul Calibur IV

A Namco vérbeli bunyós "üssed-vágjad" akciójátékának negyedik része, természetesen ezúttal már a nextgen konzolokra. Odacsap keményen!
Típus: Akció, Bunyó, Verekedõs

Újabb karakter a Soul Calibur 4-ben

Darth Vader és Yoda után egy újabb, Star Warsból ismert karakter mutatkozik be a Soul Calibur negyedik részében. Az új jövevény nem más, mint R2D2.

E3 2008: A második galériafrissítés

Több, mint hatszáz új képpel frissült galériánk: a felhozatalban szinte kivétel nélkül AAA-s, fajsúlyos címek kaptak helyet - ki ne merészeld hagyni!

E3 2008: A tizenegyedik videócsokor

A tizenegyedik összeállításban megcsodálható a hatalmas harcokról híres Soul Calibur 4, a TNA iMPACT és a Nintendo Wii-re készülő de Blob.

Kedd délutáni galériafrissítés

Újfent jelentkezünk szokásos, heti galériafrissítésünkkel. Ezúttal inkább sportjátékokban vagyunk erősek, de akad sok más érdekesség is, érdemes meglesni.

Hétfő délutáni galériafrissítés

Újfent galériafrissítéssel jelentkezünk, benne olyan címekkel, mint az Alone in the Dark, a Dragon Ball Z: Burst Limit, a LEGO Batman vagy Star Ocean 4.

Jedik és Sithek a Soul Calibur IV-ben

Yoda és Darth Vader mellett több Star Wars szereplő fel fog tűnni a legújabb Soul Calibur epizódban, köztük a Sötét Nagyúr mindenre elszánt tanítványa is.

Látványos videótrió a Soul Calibur IV-ről

Három videó is érkezett a Soul Calibur IV-ről. Az első trailer egy hatásfokozó, szinte már-már filmszerű előzetes, míg a másik kettőben Darth Vader és Yoda bizonyít.

Szerda délutáni galériafrissítés

Heti galériafrissítésünkben az új címek mellett régebbiek is helyett kaptak, melyek új tartalommal bővültek az utóbbi időben, a kiadók pedig küldtek nekünk néhány képet róluk is.

Több, mint hétszáz új kép a galériában

Alone in the Dark, Battlefield: Bad Company, Ghostbusters, GTA IV, Lost Planet, Project Origin és World in Conflict várja többek között az érdeklődőket ezúttal.

Szerdai galériafrissítés - olvasótól olvasóknak

Alone in the Dark, Fallout 3, Midnight Club: Los Angeles, Project Origin, Race Driver: Grid és Soul Calibur IV képek várják az érdeklődőket az aktuális galériafrissítésben.