Wii Sports

A Wii nyitócíme egy golf-, egy baseball-, valamint egy teniszjátékot foglal magában.

Hivatalos: még a hónapban olcsóbb lesz a Wii

A Nintendo hivatalosan is megerősítette a korábbi pletykákat, május végén csökkenni fog a Nintendo Wii ára, ezzel együtt elindul a japánok új terméksorozata is, amely a korábbi slágercímeket fogja össze kisebb árcímke mellett. Az árcsökkentés hazai mértéke még nem ismert.

4,2 milliónál tart az új Donkey Kong

Ugyan a Nintendo múltheti pénzügyi jelentésében is szerepeltek a játékeladások, pontosan, címenként lebontva nem közölt számokat a konzolgyártó-kiadó. A kiotóiak tavaly is több nagy Wii- és DS-exkluzív címet dobtak piacra, amelyek annak rendje és módja szerint többmilliós eladásokkal büszkélkedhetnek.

A MGS: Peace Walker lenyomta a Red Deadet

Egy PSP-exkluzív cím esetében ritka, hogy lenyomja a konkurens, nagygépes sikerjátékokat eladási számokat tekintve, most mégis pontosan ez történt.

E3 2009: Rekordok rekordja

Az idei E3 alkalmával rengeteg új bejelentést, információt és videót kaptunk a fejlesztőktől, akik életüket áldozták ennek a szakmának és végre méltó megbecsülést kapnak.

Több tízmilliós rekorderek a Nintendo toplistában

Egy átlag stúdió pezsgőt bont, és lefoglalózza a vállalati Ferrarikat, ha 1 millió darabot eladnak egy játékból. A Nintendo ezt még csak meg se mosolyogja!

Wii Livingroom - tudósítás a nyitópartyról

A GK stáb tagjai ismét nem hagyhatták ki a lehetőséget, hogy a Nintendo remek konzolját nyúzhassák, így a Saturn felé vettük irányt kicsiny csapatunkkal.

Kioszották az Arany Joystick díjakat tegnap

Tegnap hatalmas buli volt a londoni Hilton szállodában: huszonötödszörre is megtörtént a Golden Joystick díjak átadása egy díszes ceremónia keretében.

GDC 2007: A Gears of War a fejlesztők kedvence

Ahogy azt a megszokhattuk, az expón sor került a Game Developers Awards Choice idei nyerteseinek kihírdetésére is - mint az várható volt, tarolt a Gears of War.

Japán legkeresettebb címei között a Gears of War

Talán a Microsoft eddigi legnagyobb japán sikerének könyvelhető el, hogy az általuk kiadott Gears of War a keleti toplista hetedik helyéig verekedte fel magát!

Varázsolj teniszütőt a Wii távirányítódból!

Egy 22 dollárba kerülő csomag megvásárlásával Wii távirányítónkat tenisz-, golf- és baseball ütővé varázsolhatjuk!