Flatout: Ultimate Carnage

A Flatout-sorozat végre a következő generációs játékok közé emelkedik: az új rész kizárólag Xbox 360-ra készül és 2007 júniusában kerül a boltokba.

Flatout: Ultimate Carnage látnivalók érkeztek

Négy új videó került fel az internetre a Flatout: Ultimate Carnage névre hallgató játékból. Maga a játék szinte ugyanaz, mint a Flatout 2, csak nextgen grafikával.

Kedd reggeli galériafrissítés

Legújabb galériafrissítésünk meglehetősen jóra sikerült, van itt minden: Devil May Cry 4, Ace Combat 6, The Witcher, Harry Potter, Worms és még sok más finomság.

Kő kövön nem marad a következő FlatOut-ban

A múltkori tömegkarambolt bemutató szösszenet után érkezett egy bővebb trailer, amely rengeteg ingame villanással kápráztatja el a rajongókat.

FlatOut: Ultimate Carnage - friss látnivalók

Újabb képek érkeztek a Flatout: Ultimate Carnage-ról - a kizárólag Xbox 360-ra készülő játéknak őrülten szép a grafikája!

Közel 500 friss kép érkezett galériánkba

Egészen pontosan 478 vadi új kép került galériánkba a mai napon olyan címeket képviselve többek között, mint a Bioshock, F.E.A.R. vagy a Spiderman 3.

Közel 600 friss kép galériánkban

Hetünket egy hatalmas galériafrissítéssel kezdjük, melynek szereplői többek között az Alan Wake, a Bioshock, a Harry Potter 5, a Lair és a Medal of Honor: Airborne.

Hétvégi galériafrissítés

Újabb hétvége, újabb galériafrissítés: legfrissebb adagunkban szerepel többek között a Jericho, a Crysis, a Dark Sector és a Forza Motorsport 2 is!

Flatout: Ultimate Carnage - bejelentés és képek

A Bugbear és az Empire Interactive ma bejelentette a korábban Total Carnage néven ismert új, Xbox 360 exkluzív Flatout részt, az Ultimate Carnage-t.

Az X360-as Flatout a 2. rész feldolgozása lesz

Tavaly júliusban derült ki, hogy a Bugbear X360-ra is készít egy Flatout-játékot - habár a hivatalos bejelentés továbbra sem esett meg, azonban némi infóhoz hozzájutottunk.

Megérkezett a FlatOut 2 demója

A Bugbear Entertainment kiadta a FlatOut 2 demo verzióját, így már bárki belekóstolhat az általuk fabrikált nagyszerű fizikába, és a pergős versenyekbe.