Flatout: Ultimate Carnage

A Flatout-sorozat végre a következő generációs játékok közé emelkedik: az új rész kizárólag Xbox 360-ra készül és 2007 júniusában kerül a boltokba.

Kedd délutáni galériafrissítés

Újabb kövér galériafrissítés következik, számos nagy címmel: köztük az új Silent Hill-lel, Metal Gear Soliddal, Hellboy-jal, Hulkkal és még sok más érdekességgel.

FlatOut: Ultimate Carnage - júniusban jön PC-re

Bár az Ultimate Carnage X360-exkluzív projektként indult, a későbbiekben különféle pletykák röppentek fel, majd kerültek megerősítésre egy PC-s változatról.

Szerda esti galériafrissítés

Ezúttal sem ússzátok meg a heti galériafrissítést! Érdemes végignézni legújabb összeállításunkat is, hiszen számos AAA-s cím tette tiszteletét benne most is!

Flatout: Ultimate Carnage demó

Megjelent az X-Live-on a Flatout Ultimate Carnage demója. A demóban három féle pályatípust próbálhatunk ki, három különféle kocsival...

Flatout: Ultimate Carnage

A Flatout 3-at vártunk, de csak egy remake-et kaptunk az Ultimate Carnage személyében. A Bugbear Entertainment és az Empire Interactive legújabb, kizárólag Xbox 360 konzolra megjelent játéka ugyanis nem más, mint a régi Flatout 2 nextgen-re készített változata. Az Utimate Carnage azért több egy mindennapi átiratnál, ugyanis szinte minden megváltozott benne, csak a játékmenet, a pályák és a verdák maradtak meg a jó öreg EVM csomagos elődjéből.

Harry Potter a brit toplisták élén

Megérkezett a múlt heti brit játékeladásokat összegző lista: a top húsz játék között rengeteg újonnan belépő is van, így például derék Potterünk is friss darab.

Valóban jön PC-re is az új Flatout!

Az eddig csak X360-exluzív címként emlegetett Flatout: Ultimate Carnageről nemrégiben felreppent ESRB-pletyka mától fogva tény, a játék valóban készül számítógépre is.

Flatout: Ultimate Carnage kedvcsináló érkezett

Újabb Flatout-trailer érkezett, mely bár sok újat nem mutat, mégis annyira hangulatos, hogy muszáj megtekinteni mindenkinek, aki picit is érdeklődik a játék iránt.

Elkészült a Flatout: Ultimate Carnage

A Bugbear büszként jelentette be tegnap, hogy elkészült a Flatout: Ultimate Carnage. A fejlesztők voltak oly kedvesek, és 10 új képet is feltettek az internetre.

PC-re is készül a Flatout: Ultimate Carnage?

A Flatout: Ultimate Carnage eredetileg Xbox 360-exkluzív címként volt bejelentve, azonban úgy tűnik, számítógépre is készül egy változat az új autóversenyből.