Turning Point: Fall of Liberty

Második világháborús játék a Call of Duty: Finest Hour fejlesztőitől, mely alternatív formájában reprezentálja a történelmet.
Típus: FPS, Világháborús

Turning Point: Fall of Liberty

Manapság kihaló félben van a második világháborús téma játékok terén. Bezzeg pár évvel ezelőtt, a Medal of Honor megjelenésével egy új korszak kezdődött el és mindenki ezzel a történelmi eseménnyel akarta lövöldözős játékait feldobni. Olyan nagy sorozatok születtek ekkor, mint a Medal of Honor, Call of Duty és a Battlefield. Rengeteg kiegészítő és folytatás érkezett ezekhez a programokhoz, melyek végül teljesen betelítették a piacot és „kimentek a divatból”. Vannak azonban még, akik hisznek ennek feltámadásában, így alternatív történelmi eseményeket kitalálva próbálnak valami egyedit létrehozni.

A heti játékmegjelenések

A héten végre kiderül, hogyan sikerült a Turning Point: Fall of Liberty, a Lost: Via Domus, a PS3-as Lost Planet, a legújabb Sims-kiegészítő és a Patapon.

GDC 2008: A második screenshot felhozatal

Újabb adag screenshotot van szerencsénk prezentálni, a GDC alatti második galériafrissítésünk is tele van nagyszerű és híres címekkel.

GDC 2008: Az első nagy adag screenshot

Megérkezett a Game Developers Conference első nagy screenshot adagja. Rovatunk premier részében a kiállítás előtti napok felhozatalát próbáltuk összeszedni.

Turning Point: Fall of Liberty - londoni kiruccanás

Bár a demót végigtolva hatalmasat csalódtunk, a fejlesztők megígérték, hogy a végleges Fall of Liberty nem lesz ilyen rossz - pláne, ha Londonba is eljutunk!

Fall of Liberty - talán mégsem lesz annyira rossz

A LIVE-ra múlt héten felkerült a Turning Point: Fall of Liberty demója, ám a fejlesztők megnyugtattak mindenkit - a teljes játék nem lesz annyira rossz.

Letölthető a Turning Point: Fall of Liberty demója

Az Xbox LIVE-ról már tölthető a Turning Point: Fall of Liberty demója. A legutóbbi ingame video elég lehangoló volt, talán a demó hoz némi javulást.

Mozgásban a Turning Point: Fall of Liberty

A Turning Point: Fall of Libertiy-ről tekinthető most meg egy kétperces gameplay videó, mely az idei CES-en készült! Szerintetek milyen?

Friss Turning Point: Fall of Liberty videó

Új videó érkezett az Amerikában játszódó, alternatív második világháborút megelevenítő Turning Point: Fall of Liberty című FPS-ből.

Vasárnapi galériafrissítés

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk sok-sok vadi új képpel - a felhozatal részét képezik ezúttal olyan nagyágyúk is, mint a Gears of War vagy a Starcraft 2!