Syberia 2

Kate Walker kalandja tovább folytatódik. Hans Volarberg-gel és Oscarral tovább keresik az utat Syberia világába

Ingyen kínálja az első két Syberia-játékot a GOG

Elindult a French Touch Sale a CD Projekt RED digitális áruházában, aminek örömére most rögtön a Syberia első és második részét is ingyenesen a gyűjteményetekhez adhatjátok a GOG-on keresztül.

Elhunyt a Syberia-sorozat atyja, Benoît Sokal

A múlt héten hosszú betegséget követően elhunyt a Syberia-sorozat megálmodója, Benoît Sokal. A művész a halálát megelőző hónapokban is a kalandjáték-széria következő felvonásán dolgozott.

Októberben érkezik Switchre a Syberia Trilogy

Noha már mind a három Syberia-játék elérhető Nintendo Switchen digitálisan és dobozos formában egyaránt, sőt, még egy Syberia 1 & 2 Collection is létezik, most kapunk egy „hiánypótló” Syperia Trilogyt is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elvétve ugyan, de még akadnak nagy megjelenések, a héten például a Nintendo Switch-tulajdonosok örülhetnek, hiszen a Resident Evil: Revelations két része mellett a Xenoblade Chronicles 2-t is megkapják.

Ingyen osztogatja az Electronic Arts a Syberia II-t

A Syberia II az Origin On the House akciósorozatának következő tagja, és most, hogy az első rész is akciós a GOG-on, viszonylag olcsón megúszhatod a sorozat pótlását a harmadik rész érkezése előtt.

Előfizetéses szolgáltatást indított a G2A

A G2A is elindította az előfizetéses szolgáltatását, aminek hála havi pár euróért új játékokat szerezhetünk be. Februárban a Syberia-sorozat és a Lords of the Fallen kapott helyet a csomagban többek között.

Syberia 2 Bemutató

Mikor azt halljuk vagy mondjuk Szibéria, általában legtöbbünk nem a napsütötte virágos mezőkre, madárfüttyel teli erdőkre és csodálatos állatokkal tarkított területekre gondol.